Igloo Escape

inga betyg
Hotell
Igloo Escape
inga betyg

Mindre än en timmes resa från centrala Stockholm kan du njuta av en lyxig och avkopplande glampingupplevelse. Genom panoramafönster på igloon kan du se såväl solnedgång som soluppgång, ta ett bad från terrassen, laga eller beställa mat och utforska den omkringliggande skärgårdsmiljön. Det finns också möjlighet att låna tandemkajak eller ta ett värmande bastubad.

Igloo Escape vill hjälpa dig att upptäcka nya sätt att ta en paus från vardagen. Njut av solnedgång och soluppgång genom panoramafönstren i din mysiga glamping-igloo, ta ett bad från terrassen och värm dig i bastun efteråt, utforska den vackra naturen kring gästhamnen i Bullandö eller bara koppla av och ladda batterierna. Upplägget passar både dig som anser att fullständig avkoppling innebär en aktiv vistelse med löprunda och paddling, och dig som helst tar det lugnt med en god bok i handen.

Igloon är förberedd med alla nödvändiga bekvämligheter, din uppgift är att bara njuta. Använd grillen för att laga en välsmakande middag och få en god natts sömn i queen size-sängen – eller så låter du dig bli omhändertagen med en frukost- eller middagskorg, eller äter middag på närliggande Bullandö krog.

Trots sitt natursköna läge i Bullandö Marina är det lätt att ta sig hit både kollektivt och med buss. Efter bara en timmes resa från Stockholm city är du framme och förhoppningsvis redo att stänga av för en avkopplande, naturnära vistelse.

1 Joanna C.

Besökarnas bilder från Igloo Escape Bilder

Recensioner av Igloo Escape

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Igloo Escape!

Representerar du Igloo Escape?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Igloo Escape?

Igloo Escape ligger på Bullandövägen 30, 139 56, Skärgården, Värmdö.