Story Hotel Signalfabriken

4,0
1 betyg
Hotell
Story Hotel
4,0
1 betyg

Story Hotel Signalfabriken i Sundbyberg är allt annat än ett helt vanligt hotell. Med 83 chica rum, smarta lösningar och industrikänsla serveras en modern hotellupplevelse för affärsresenärer och andra hotellgäster.

Glöm med andra ord traditionellt hotellstuk. Story Signalfabriken, syskon till Story Hotel på Riddaragtan, är inrymt i gamla industrilokaler i den upphottade delen av Sundbyberg och har nio typer av rum med genomtänkt "bohemchic" design. Här mixas praktiska detaljer, välutnyttjade ytor och snygg arkitektur inramad av limiterad fotokonst. Som hotellgäst checkar du in dig själv och väl på rummet hittar du bland annat ekologiska lakan, stylade badrum och gratis wifi. I de olika rumskategorierna ryms allt från "double sqeeze" för en natt till "the duplex" där du stannar länge och kanske har möten och events.

Närheten till Bromma och Arlanda passar för den som lätt vill kunna ta sig till flyget. Vill du ta dig in till stan tar du dig till centralen med buss eller tåg på 10 minuter.

Besökarnas bilder från Story Hotel Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Recensioner av Story Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

För studenter som inte har råd att bo på Story riddargatan är signalfabriken betydligt snällare mot plånboken - men lika fina rum. Hela hotellrummet är fantastiskt, de har genom roliga informationsblad och dylikt fått till en personlig känsla. Lugnt o...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Representerar du Story Hotel Signalfabriken?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Story Hotel Signalfabriken?

Story Hotel Signalfabriken ligger på Torget 1, Sundbyberg. Närmsta tunnelbana är Sundbyberg (ca 450m).