Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Story Hotel Signalfabriken i Sundbyberg är allt annat än ett helt vanligt hotell. Med 83 chica rum, smarta lösningar och coolt inredd restaurang inklusive industrikänsla serveras en modern hotellupplevelse för dagens businessresenärer, locals och folk på resande fot.

Glöm med andra ord traditionellt hotellstuk. Story Signalfabriken, syskon till Story Hotel på Riddaragtan, är inrymt i gamla industrilokaler i den upphottade delen av Sundbyberg och har nio typer av rum med genomtänkt "bohemchic" design. Här mixas praktiska detaljer, välutnyttjade ytor och snygg arkitektur inramad av limiterad fotokonst. Som hotellgäst checkar du in dig själv och väl på rummet hittar du bland annat ekologiska lakan, stylade badrum och gratis wifi. I de olika rumskategorierna ryms allt från "double sqeeze" för en natt till "the duplex" där du stannar länge och kanske har möten och events.

Lika viktiga som rummen är restaurangen och den mingelvänliga baren med dj:s och gästande liveband. Brick No.6, den tegelinredda restaurangen med vintagestil, är inspirerad av känslan från New York och Paris och serverar en mix av amerikansk och europeiskt på menyn. Här kan du bland annat äta hamburgare och moules frites. För den som vill umgås och lyssna på dj:s gäller ett brett utbud av drinkar i baren tillsammans med internationell atmosfär. Här finns både soffor, sittpuffar och fåtöljer att sjunka ner i tillsammans med kollegor och vänner.

Närheten till Bromma och Arlanda passar för den som lätt vill kunna ta sig till flyget. Vill du ta dig in till stan tar du dig till centralen med buss eller tåg på 10 minuter.

Service: Privat kod för incheckning, frukost, wifi. Conciergen i restaurangen hjälper till med nöjestips och praktiska frågor.

Se även: Story Hotel, Brick No.6

Användarbilder på Story Hotel Signalfabriken Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 nov 2015 · Uppdaterad

För studenter som inte har råd att bo på Story riddargatan är signalfabriken betydligt snällare mot plånboken - men lika fina rum. Hela hotellrummet är fantastiskt, de har genom roliga informationsblad och dylikt fått till en personlig känsla. Lugnt o... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.