Story Hotel Riddargatan

4,0
5 betyg
Hotell

Story Hotel står för en av stans mest unika hotellupplevelser. Filosofin är att vara ett smart och stilfullt alternativ för den som inte vill kompromissa komfort och klass för pris. Här gäller New York-känsla, ekologiska lakan och ett trendigt hangout mitt i smeten.

Under parollen "bohemian chic" har Story Hotel under de senaste åren gjort uppror mot den traditionella hotelleliten och anpassat sig efter dagens resenärer, såväl affärsresenärer som turister. Tanken är att satsa på modern design, livlig bar och restaurang samt smarta lösningar till bättre priser än hos konkurrenterna, utan att tumma på kvaliteten. Dessutom mitt i smeten av shoppingstråk och uteställen vid Stureplan.

Som hotellgäst checkar du in dig själv, och på rummet hittar du bland annat ekologiska bomullslakan, trendig inredning, gratis wifi och sängar från Jensen. De tolv olika rumstyperna sträcker sig från den hastiga övernattningen ("Super Squeeze") och den enkla affärsresenären ("The Friggebod") till suiten och ett helt loft ("The Attic"). Varje rum har lösningar som matchar resenärens eller resenärernas behov, bland annat ett rum anpassat för möten och intervjuer.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Story Hotel Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Story Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 okt 2018

Velar lite mellan en trea och en fyra, men det landar ändå på en fyra!
Läget är toppen, nära till Stureplan med barer restauranger och nattliv - eller Östermalms tunnelbanestation om man känner för att ta sig till andra delar av stan. Samtidigt nä... Visa hela »

22 dec 2014

Gillar man boutique hotell kan jag verkligen rekommendera Story. Rummen har en industriell touch men känns ändå väldigt hemtrevliga. Om man inte orkar gå ut och käka kan jag också rekommendera hotellets restaurang/bar.

11 jul 2022

Riktigt bra veganska asiatiska smårätter! Beställde in nästan allt veganskt på menyn och varje rätt hade sin charm, de kompletterade varandra. Bra pris skulle jag också säga. Be om att få sitta på deras lilla innergård, härlig atmosfä... Visa hela »

21 sep 2015

Verkligen ett hotell jag rekommenderar. Rummen (framför allt "Bathroom"), baren och nu den nya restaurangen är riktigt bra.

Listad i: Hotell i Stockholm
8 okt 2022