Welcome Hotel i Barkarby erbjuder boende, restaurang och bar samt konferensmöjligheter. År 2016 renoverades hotellet, och sedan dess kan du bland annat besöka deras moderna spaanläggning. Här erbjuds förutom traditionell hotellövernattning även långtidsboende för den som är på besök i Stockholm under en längre tid – endast ett par mil från innerstan.

Det fyrstjärniga hotellet som byggdes 1985 har i över 30 år tagit emot såväl affärsresenärer som privata sällskap. Hotellet drivs tillsammans med intilliggande Wärdshuset Lasse Maja. Deras Svanenmärkning är ett bevis på deras omsorg för miljön, och de är även medlemmar i Visita och Svenska Möten.

På hotellet finns flera prisvänliga logialternativ vare sig man behöver ett boende för sig själv, vill bo på tu man hand eller är fler. Welcome Hotel har 146 rum i olika storlekar, från 12 kvadratmeter till 32 kvadratmeter, alla modernt inredda och utrustade med det mesta man kan behöva om man är på affärsresa – såsom skrivbord och trippelglas för välbehövlig sömn under din vistelse.

Hit kommer såväl ensamma som familjer eller kollegor för att bo en natt eller fler – alla kan känna sig som hemma. I bistron som har öppet varje dag erbjuds mat och dryck, och i deras lounge kan du ta en drink och spela shuffleboard, eller varför inte boka en dryckesprovning med tilltugg. Hotellet har även en utomhuspool för varma dagar.

Användarbilder på Welcome Hotel Visa alla

  • Lägg till bild