Welcome Hotel

4,3
3 betyg
Hotell

Welcome Hotel i Barkarby erbjuder boende, restaurang och bar samt konferensmöjligheter. År 2016 renoverades hotellet, och sedan dess kan du bland annat besöka deras moderna spaanläggning. Här erbjuds förutom traditionell hotellövernattning även långtidsboende för den som är på besök i Stockholm under en längre tid – endast ett par mil från innerstan.

Det fyrstjärniga hotellet som byggdes 1985 har i över 30 år tagit emot såväl affärsresenärer som privata sällskap. Hotellet drivs tillsammans med intilliggande Wärdshuset Lasse Maja. Deras Svanenmärkning är ett bevis på deras omsorg för miljön, och de är även medlemmar i Visita och Svenska Möten.

På hotellet finns flera prisvänliga logialternativ vare sig man behöver ett boende för sig själv, vill bo på tu man hand eller är fler. Welcome Hotel har 146 rum i olika storlekar, från 12 kvadratmeter till 32 kvadratmeter, alla modernt inredda och utrustade med det mesta man kan behöva om man är på affärsresa – såsom skrivbord och trippelglas för välbehövlig sömn under din vistelse.

Hit kommer såväl ensamma som familjer eller kollegor för att bo en natt eller fler – alla kan känna sig som hemma. I bistron som har öppet varje dag erbjuds mat och dryck, och i deras lounge kan du ta en drink och spela shuffleboard, eller varför inte boka en dryckesprovning med tilltugg. Hotellet har även en utomhuspool för varma dagar.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Welcome Hotel Användarbilder

Recensioner av Welcome Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep. 2023

Helt okej dag.

Firade en födelsedag med lunch-spa. SPAt var väldigt bra, och det hade fått ett högt betyg om det inte var så att lunchen var lite halvrisig. Var en stackars servitör som ensam skulle ha hand om alla gäster, han gjorde sitt bästa. Ma... Visa hela »

19 okt. 2022
12 juli 2022