Görvälns Slott Boutiquehotell

5,0
3 betyg
$$$
Boutique-hotell
Restaurang
Görvälns Slott
5,0
3 betyg
Görvälns Slott i en mening: Prisbelönt boutiquehotell med 45 individuellt inredda rum, restaurang och konferenslokaler
Kort om maten: Svenska smaker lagade på lokala råvaror med internationella inslag
Bra att veta: Hotellet har en Adults Only-policy med åldersgräns på 16 år och uppåt

Elegant boutiquehotell i natursköna omgivningar

Intill Mälarens strandkant, endast 30 minuter från Stockholm city, tronar Görvälns Slott. Med anor från 1600-talet bjuder det prisbelönta boutiquehotellet in till en upplevelse med närmast kunglig inramning, oavsett om du kommer hit som hotellgäst, på konferens eller för att äta i restaurangen. 

2008 tog Maria och Johan Eklund över det fallfärdiga slottet från 1673 och rustade upp det till en elegant mötesplats att koppla av i. De 45 rummen, som går under kategorierna Grand Deluxe, Deluxe, Dubbel- och Enkelrum, är alla individuellt inredda och utrustade med bekvämligheter som lakan från Mille Notti, platt-tv, gratis wifi och svenska, ekologiska hudvårdsprodukter. Hit kan man komma såväl för en bröllopsvistelse som en weekend eller staycation, och hotellet erbjuder flera paket där olika mat- och dryckespaket ingår. I omgivningarna finns vackra promenadstråk, och på sommaren är den intilliggande bryggan en härlig plats för ett morgon- eller kvällsdopp. 

I hotellets resturang Galleriet arbetar man efter filosofin “Clean Eating by us” vilket innebär att maten ska hålla hög kvalitet och vara fri från tillsatser. Med omtanke om det svenska matarvet utgår man från råvaror från Mälardalen och kryddar med inslag från världen över. Du behöver inte vara gäst på hotellet för att äta här utan kan lika gärna komma hit för en middag eller helglunch. För en intimare upplevelse kan man boka restaurangens chambre séparée.

Görvälns Slott erbjuder även olika lösningar för möten och konferenser, med fullt utrustade konferenslokaler, möjlighet till övernattning och olika teambuildande aktiviteter såsom blomsterbindning, vinprovning och “Jakten på Görväln”.  

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Recensioner av Görvälns Slott

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Superhärligt ställe! 😍 stannade där över en natt! Jättegod mat, goda drinkar i baren, trevlig personal, god frukost. Kan varmt rekommendera att boka en staycation där! ☺️

Fantastiskt trevligt slott i vacker miljö. Fläckfri service rakt igenom och riktigt bra restaurang.

5/5! Otroligt bra känsla för de små detaljerna. Vi testade deras "Gastroweekend" då det utöver övernattning ingick en fyrarätters middag och frukostbuffé dagen efter. När vi kom dit fick vi dessutom en liten picknick-korg med en lättare...

Så tycker pressen

Dagens Industri

· 2020-10-24

“”Det är svårt att inte känna sig bortskämd, och synnerligen mätt, när man checkar ut””

Representerar du Görvälns Slott Boutiquehotell?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Görvälns Slott Boutiquehotell?

Görvälns Slott Boutiquehotell ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Görvälns Slott Boutiquehotell?

På Görvälns Slott Boutiquehotell serveras bland annat:

  • Skandinaviskt

Har Görvälns Slott Boutiquehotell uteservering?

Ja, Görvälns Slott Boutiquehotell har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Görvälns Slott Boutiquehotell?

Görvälns Slott Boutiquehotell ligger på Görvälnsvägen, 175 46, Järfälla.