Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Coctail

4,3
4 recensioner
Coctail

Känns begäret efter en 80 cm hög lampa i form av en vit kanin i plast ohjälpligt tryckande? Lugn, det begäret kan stillas. I Coctail Deluxes butik hittar man inte bara de mest fantastiska lampor i form av alla möjliga djur, frukt och svampsorter utan man kan också finna massor av fina saker som man både behöver och inte alls behöver. I en härligt salig röra kan man gå omkring och kika på alla små prylar, gamla affischer, söta små saker och roliga grejer. Svårt att komma ut tomhänt men å andra sidan så är livet inte helt komplett utan något supergulligt i rosa eller med lite ludd på.

Användarbilder på Coctail Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Coctail av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 aug 2019

Galen butik som har för mycket saker men jag vill se allt. Presenter som är ovanliga för hem eller för den som har allt. Dekoration, inredning, textil, accessoarer och allt är kitschigt.
More is more här

28 mar 2019

Haha! Som den där filmen med Tom Cruise, love it! Fixa lite snittar så tittar jag förbi igen. Puss!

20 mar 2017 · Uppdaterad

Fin butik där mycket kanske inte faller mig i smaken men som ändå är värt att kolla in.

11 jan 2015

Jag älskar kitsch! Det gör att min recension är ganska partisk. Tycker du om svart, vitt och stilrent kommer du nog chockas av all färg.

Butiken är i två våningar med färg överallt. På den under våningen nerför spiraltrappan fi... Visa hela »