Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tambur

4,5
2 betyg
Redigera Tambur

Söderbutiken Tambur startades med idén att erbjuda ett lite mer personligt alternativ till de stora inredningskedjorna, och här är lokalen fylld till bredden med inspiration. Utbudet inkluderar allt från möbler till belysning och även trädgårdsprodukter. Fokus för sortimentet ligger på hållbarhet, hantverksmässig tillverkning och gärna närproducerat.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 feb 2020

Jag älskar Tambur!
Tycker Sebastian, den person du oftast får träffa inne i butiken, är helt exceptionellt duktig när det kommer till försäljning och att väcka behov hos sina kunder (inklusive mig själv). Butiken är inredd som en lägenhet o... Visa hela »

6 maj 2019

Trevlig inredningsbutik på bra läge på Folkkungagatan. Byggt som en lägenhet som man passerar genom. I det som är byggt som ett kök finns alla köksgrejer, i det som är byggt som ett vardagsrum alla vardagsrumsgrejer etc. Finns mycket fint till varierande pri... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.