Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tambur

4,5
2 recensioner
Tambur

Söderbutiken Tambur startades med idén att erbjuda ett lite mer personligt alternativ till de stora inredningskedjorna, och här är lokalen fylld till bredden med inspiration. Utbudet inkluderar allt från möbler till belysning och även trädgårdsprodukter. Fokus för sortimentet ligger på hållbarhet, hantverksmässig tillverkning och gärna närproducerat.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 feb 2020

Jag älskar Tambur!
Tycker Sebastian, den person du oftast får träffa inne i butiken, är helt exceptionellt duktig när det kommer till försäljning och att väcka behov hos sina kunder (inklusive mig själv). Butiken är inredd som en lägenhet o... Visa hela »

6 maj 2019

Trevlig inredningsbutik på bra läge på Folkkungagatan. Byggt som en lägenhet som man passerar genom. I det som är byggt som ett kök finns alla köksgrejer, i det som är byggt som ett vardagsrum alla vardagsrumsgrejer etc. Finns mycket fint till varierande pri... Visa hela »