Kasthall

inga betyg
Inredningsbutik
Kasthall
inga betyg

Sedan slutet av 1800-talet har företaget Kasthall tillverkat, designat och sålt unika vävda och handtuftade mattor såväl i Sverige som utomlands. Idag är man ett växande företag som tar sina mattor med in i framtiden genom att med spännande mönster och nytt tänk skapa mattor som inte bara är till för att gå på utan också att beundra, som konst. Med miljön i tankarna har man gjort fabriken klimatsmart och därmed kan man som kund känna sig lugn då ingenting i produktionen har påverkat vår natur mer än nödvändigt. Butik i Danske Banks gamla lokaler på Ingmar Bergmans Gata öppnade i slutet av 2012 och är av absolut högsta klass. Rekommenderas, om inte för mattorna, bara för själva inspirationen av att vara här.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Kasthall Bilder

Recensioner av Kasthall

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Kasthall!

Kontaktinformation

Representerar du Kasthall?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Kasthall?

Kasthall ligger på Ingmar Bergmans gata 4, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).