Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Svenskt Tenn

4,3
8 betyg
Redigera Svenskt Tenn
Svenskt Tenn

Superklassiska Svenskt Tenn, som grundades 1924, är beläget på vackra Strandvägen och har en känd kollektion av moderna klassiker i möbler, textilier, lampor, glas, porslin och andra inredningsföremål. Butiken är starkt förknippad med Josef Franks berömda, modernistiska möbler och mönster. Hit vallfärdar många stockholmare för att köpa inredning och kanske framförallt presenter.

Se även Svenskt Tenns Tesalong

Användarbilder på Svenskt Tenn Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 feb 2020

Älskar denna butik. Kan gå hit och bara titta för att känns inspirationen flöda. Känns som att gå runt inne på ett mera casual museum men allt är mycket uppstyrt. Det är mera tillåtet att ta på sakerna men akta som att inget åker... Visa hela »

22 aug 2018

Jättetrevlig butik i bästa läge på Strandvägen. Personalen är nästan överdrivet trevlig, så trevlig att jag känner mig otrevlig och osäker. Men det kan man ju inte belasta butiken med!
Möblerna är inte riktigt i min stil men fin... Visa hela »

13 dec 2017

Stor och fin butik som inte sällan är knökfull med folk.

12 sep 2019

Alldeles för nobbig/dyr butik, främst för Östermalmsstekarna och Strandvägen-klientelet. Men visst gillar man dyra inredningsprylar och vill skryta med att dom är inköpta på Svenskt Tenn på Strandvägen, ja då ska man gå hit.

9 mar 2015

Svenskt Tenn-möbler är egentligen så långt ifrån min smak man kan komma, tycker det mesta ser ut att vara för pensionärer. Men det finns många inredningsdetaljer, som krukor, brickor och liknande, som är grymma. Både hem till sig själv och... Visa hela »

22 mar 2020

Så fin butik och inredning. Gå hit för inspiration eller om du ska köpa en finare present till någon, de slår in paketen väldigt fint!

1 dec 2021

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.