Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Svenskt Tenn

4,5 • 4 recensioner
Svenskt Tenn

Superklassiska Svenskt Tenn, som grundades 1924, är beläget på vackra Strandvägen och har en känd kollektion av moderna klassiker i möbler, textilier, lampor, glas, porslin och andra inredningsföremål. Butiken är starkt förknippad med Josef Franks berömda, modernistiska möbler och mönster. Hit vallfärdar många stockholmare för att köpa inredning och kanske framförallt presenter.

Se även Svenskt Tenns Tesalong

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 aug 2018

Jättetrevlig butik i bästa läge på Strandvägen. Personalen är nästan överdrivet trevlig, så trevlig att jag känner mig otrevlig och osäker. Men det kan man ju inte belasta butiken med!

Möblerna är inte riktigt i min stil me... Visa hela »

13 dec 2017

Stor och fin butik som inte sällan är knökfull med folk.

9 mar 2015

Svenskt Tenn-möbler är egentligen så långt ifrån min smak man kan komma, tycker det mesta ser ut att vara för pensionärer. Men det finns många inredningsdetaljer, som krukor, brickor och liknande, som är grymma. Både hem till sig själv och... Visa hela »

1 jun 2015

En oas i Stockholm - vare sig du vill shoppa inredning, njuta av grym tidlös design eller inta afternoon tea så är det här stället för dig!