Evolution Laser Clinic Täby

inga betyg
Klinik
Evolution Laser Clinic
inga betyg

I mer än 20 år har Evolution Laser Clinic erbjudit kunder skönhetsbehandlingar av olika slag. Kliniken, med rötter i Australien, startades år 2002 i Sverige och idag hittar du dem på flera ställen runt om i landet. Här har man specialiserat sig på såväl kosmetiska injektioner som hudbehandlingar och hårborttagning.

Evolution Laser Clinic ligger i Täby Centrum strax utanför Stockholm. Här har personalen många års erfarenhet och kunskap kring en mängd olika behandlingar, från hårborttagning med laser till hudbehandlingar som microneedling och injektionsbehandlingar. Utbudet av behandlingar är stort, vare sig du vill få hjälp med pigmentförändringar, akne, rynkor, bristningar och ärr för att nämna några exempel. De erbjuder även lashlift och browlift om man vill vårda sina fransar och bryn.

Evolution Laser Clinic ligger använder medicinteknisk premiumutrustning av högsta standard. Målet är att erbjuda säkra behandlingar med bästa möjliga resultat, när det gäller exempelvis oönskad hårväxt. Är man osäker kring något och vill veta mer kan man även boka en konsultation, något som de gärna råder dig att göra inför många av behandlingarna.

Salongen i Täby Centrum hittar du i en modern, minimalistisk och avskalad lokal. Här ska du känna dig omhändertagen och säker på att du får bästa möjliga service, vad du än besöker salongen för. Stämningen är lugn, så att du kan gå ner i varv och lämna vardagen utanför för en stund medan du låter personalen ta hand om dig.

1 Christian A.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Evolution Laser Clinic Bilder

Recensioner av Evolution Laser Clinic

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Evolution Laser Clinic Täby!
1 Christian A.

Kontaktinformation

Representerar du Evolution Laser Clinic Täby?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Evolution Laser Clinic Täby?

Evolution Laser Clinic Täby ligger på Stora Marknadsvägen 15, 183 34, Täby. I närheten ligger Täby centrum.