Eraze Eraze

Guiden till Stockholms bästa kliniker

Botox, restylane, fillers och azzalure var för bara ett par år sedan ett gäng främmande ord som oftast uppfångades genom tv-rutan, i allra högsta grad från amerikanska tv-program. Ord som i folkmun gärna kallades skönhetsingrepp. Idag har många skönhetstrender blivit alltmer accepterade världen runt. Även Stockholm har fått en allt större ström av såväl hudkliniker som plastikkirurgigrupper. Att vi fått en mer öppen inställning till injektioner och kemiska behandlingar kan givetvis bero på trend och spridning, men kanske mer relevant är det faktum att många kliniker blivit mer professionella. Och naturligtvis handlar kirurgiska ingrepp inte bara om fåfänga och yta. Många uppsöker kliniker av medicinska skäl. Oavsett ändamål gäller det att välja klinik i Stockholm noga och väl. Därför ger vi er nu guiden till Stockholms bästa kliniker, för att göra det lättare för dig att hitta bra kliniker i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Stockholms bästa skönhetskliniker
  1. Florakliniken – Behandlar hela kroppen
  2. Narva Kirurg Center & Narva Derma Center – Specialister på åderbråck och estetisk hudvård
  3. Victoriakliniken – Vacker miljö och bra bemötande
  4. Improva Plastikkirurgi – Kunden i första rummet
  5. Strandkliniken – En av stans största kliniker
  6. Nordiska Kliniken – Erfarna specialister och personligt bemötande
  7. Njuta Spa – Klinikbehandlingar och gediget spa i inspirerande miljö
  8. Stureplanskliniken – Lättare behandlingar med smärre ingrepp
  9. Spektrakliniken – Specialister inom medicinsk hudvård
  10. Eriksbergskliniken – Professionellt mottagande
  11. Evolution Laser Clinic – Expertis och erfarenhet
  12. Plastikkirurggruppen – Väletablerad klinik med erfarna kirurger
  13. Akademikliniken – Varmt mottagande och högkvalitativ service
  14. Astoriakliniken – Experter inom näs- och ansiktskirurgi
  15. Improvements by Stina Auer – Botox och fillers

Stockholms bästa skönhetskliniker

Florakliniken – Skönhetskliniker
Florakliniken
Florakliniken – Skönhetskliniker
Florakliniken
Florakliniken – Skönhetskliniker
Florakliniken
Florakliniken – Skönhetskliniker
Florakliniken
Florakliniken – Skönhetskliniker
Florakliniken
Florakliniken – Skönhetskliniker
Florakliniken

Florakliniken

Behandlar hela kroppen

Florakliniken lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg och omhändertagen, oavsett vad du söker hjälp för. Därför är det enbart sjuksköterskor och certifierade hudterapeuter samt medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) som jobbar här. Kliniken erbjuder bland annat lyft utan kirurgi samt fillers, anti-aging och behandling mot rynkor. För kroppen kan man välja bland behandlingar mot förlorad spänst samt fettfrysning, skulptering och hårborttagning.

Narva Kirurg Center Narva Derma Center
Narva Kirurg Center
narvakirurg.se
Narva Derma Center
narvaderma.se
Narva Kirurg Center Narva Derma Center

Specialister på åderbråck och estetisk hudvård

I förmodligen Stockholms snyggaste lokaler ligger Narva Kirurg Center, med fokus på bästa resultat samt högklassig och serviceinriktad vård. Kliniken specialiserar sig på åderbråck, och använder sig av den senaste tekniken för effektiv och smärtfri behandling. Systerklinken, Narva Derma Center som ligger några dörrar bort fokuserar på estetisk hudvård, hudföryngring och ”anti-aging” med hjälp av IPL, laser samt injektionsbehandlingar med fillers och vitamincocktails.

 • Narvavägen 30, Östermalm Narvavägen 24, Östermalm
  Narva Kirurg Center
  Narvavägen 30, Östermalm
  Narva Derma Center
  Narvavägen 24, Östermalm
 • Narva Kirurg Center
  narvakirurg.se
  Narva Derma Center
  narvaderma.se
  Narva Kirurg Center
  08-666 20 30
  Narva Derma Center
  08-666 20 30
 • Narva Kirurg Center Narva Derma Center

Victoriakliniken

Hemsida

Vacker miljö och bra bemötande

Nära naturen i vacker miljö hittar man Saltsjöbadens egen skönhetsklinik Victoriakliniken. det här är en plats för både behandling och rekreation. Lokalerna är trivsamma och personalen ödmjuk – vilket suddar ut alla associationer till ett opersonligt sjukhus. Behandlingarna innefattar alltifrån bröstlyft och bukplastik till rynkor och antiage.

Improva Plastikkirurgi

Hemsida

Kunden i första rummet

Medarbetarna på Improva Plastikkirurgi jobbar för att alltid lyssna på kundens behov, för att sedan upplysa dig om varje steg i behandlingsprocessen. Innan varje ingrepp eller behandling ger man en individuell konsultation för att du som kund ska känna dig trygg och informerad.

Strandkliniken

Hemsida

En av stans största kliniker

Strandkliniken räknas till en av Stockholms mest erkända kliniker. Ett rykte som gjort sig rättfärdigt dels på grund av många år på nacken och dels på den kunnighet som personalen besitter. Här genomförs såväl stora operationer som lättare ingrepp.

Nordiska Kliniken

Hemsida

Erfarna specialister och personligt bemötande

Mitt i smeten hittar man en av Sveriges största privata kliniker. Nordiska Kliniken är specialister på plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. De vanligaste ingreppen är bland annat bröstförstoring, bukplastik och fettsugning men man erbjuder också behandlingar som LPG i Stockholm.

Njuta Spa

Klinikbehandlingar och gediget spa i inspirerande miljö

Nacka Strand gömmer på en fullkomlig kropp-och-själ-anläggning. Njuta Spa erbjuder exklusiva spa- och klinikbehandlingar i skön skärgårdsmiljö. Här leverear man hud- och kroppsvård i nytänkande anda. På menyn står alltifrån IPL och injektionsbehandlingar, till micro peel och cellulitbehandlingar.

Stureplanskliniken

Hemsida

Lättare behandlingar med smärre ingrepp

Stureplanskliniken räknas som ledande klinik inom skandinavien när det kommer till estetisk laserkirurgi, estetiska och icke-kirurgiska behandlingar. Den kunniga personalen genomför alltifrån laser och fillers till rynk- och svettbehandling.

Spektrakliniken

Hemsida

Specialister inom medicinsk hudvård

På Spektrakliniken ligger man i framkant när det kommer till högteknologisk medicinsk hudvård. Fettreducering, permanent hårborttagning och hudföryngring är några av de behandlingar som går att hitta här. Och inför alla behandlingar genomförs en personlig konsultation och behandlingsplan.

Eriksbergskliniken

Hemsida

Professionellt mottagande

På Eriksbergskliniken utförs olika typer av behandlingar och ingrepp. På behandlingslistan står alltifrån fillers och spabehandlingar till tyngre plastikkirurgi-ingrepp. Vad du än söker dig hit för kan du vara säker på att du blir väl omhändertagen och får profesionellt hanterande.

Evolution Laser Clinic

Expertis och erfarenhet

Letar du god kunskap, passion och ett brett utbud så ska du bege dig till Evolution Laser Clinic i Täby Centrum. Här har man en samlad expertis kring en rad olika behandlingar, såväl hårborttagning som hudbehandlingar och injektioner. Vill du exempelvis behandla eller förebygga rynkor är detta ett ställe du kan vända dig till.

Plastikkirurggruppen

Hemsida

Väletablerad klinik med erfarna kirurger

På Sabbatsbergs sjukhus hittar man Plastikkirurgigruppen. Här utför man alltifrån botox och fillers till mer avancerade ingrepp som byte av bröstprotes och ansiktslyft. För kirurgerna här är det av högsta vikt att du som patient ska känna dig trygg och säker med ditt beslut. Därför får du vid första konsultationen träffa någon av krirurgerna för att diskutera vilken metod som passar dig.

Akademikliniken

Hemsida

Varmt mottagande och högkvalitativ service

Akademikliniken erhåller hög professionalism och hjärtligt bemötande, vilket gör att du som ska genomgå behandling eller skönhetsingrepp kan känna dig trygg och omhändertagen. Något som i de flesta fall är det mest essentiella när det gäller val av klinik. Här genomförs alltifrån ansiktslyft och bröstförminskning till fettreducering och hårtransplantation.

Astoriakliniken

Hemsida

Experter inom näs- och ansiktskirurgi

På Astoriakliniken jobbar kirurger med lång erfarenhet. Med ett seriöst och serviceinriktat bemötande lyssnar man på kunden, för att hitta det bästa behandlingssättet. Här utförs framförallt näs- och ansiktsingrepp. Exempel på dessa är andningsförbättrande näsoperationer, ytternäsplastik och ansiktslyft.

Improvements by Stina Auer

Botox och fillers

Improvements by Sina Auer hjälper dig att förbättra det du inte känner dig nöjd med. Kanske vill du ha mer definierade kindben eller vill du kanske bara ha en mer plutig mun eller bli av med rynkorna i pannan? Här arbetar man främst med botox och fillers för att uppnå resultat.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;