Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Scandinavian Venous Centre

0,0
0 betyg
Redigera Scandinavian Venous Centre
Scandinavian Venous Centre

Centralt beläget på Odenplan hittar du skönhetskliniken Scandinavian Venous Centre, som även finns i flera städer runtom i Sverige. Här är man särskilt specialiserade på behandlingar av åderbråck och hudvård. De har även ett brett utbud av övriga behandlingar inom skönhet och hälsa, när du vill unna dig det där lilla extra.

På Scandinavian Venous Centre arbetar erfarna specialister på just åderbråck samt ådernät. Behandlingen ser olika ut för olika personer, men du får hjälp och stöd hela vägen från konsultation till färdig behandling så att du enkelt blir av med dina besvär. Med den senaste lasertekniken har man möjlighet att behandla dina åderbråck snabbt, smidigt och skonsamt.

Här jobbar även specialister inom hudvård som erbjuder populära behandlingar som microneedling, IPL-behandlingar, kemisk peeling och fillers. Ta bort pigmentfläckar, kärlbristningar, eller passa bara på att unna din hud lite omsorg. Du kan även komma hit för omvårdnad av dina fransar, ögonbryn och läppar.

Alla behandlingar utförs i de ljusa lokalerna i läkarhuset mitt på Odenplan, av certifierade och specialutbildade läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Kom förbi för en konsultation för att komma fram till ett personligt upplägg som passar just dig och dina behov.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Scandinavian Venous Centre!

Användarbilder på Scandinavian Venous Centre Visa alla

  • Lägg till bild