Florakliniken

0,0
0 betyg
Redigera Florakliniken

Florakliniken vill vara en nära och personlig hudvårdsklinik. Här lägger personalen stor vikt vid att ge dig de bästa råden, oavsett vad du söker hjälp för. Bland det breda utbudet hittar du allt från hudföryngrande behandlingar som microneedling och IPL, till kroppsbehandlingar som fettfrysning, Body Sculpter och Kuma Shape.

På den personliga Florakliniken vid Odenplan vill man erbjuda ett engagerat möte i samband med alla behandlingar. Här strävar man alltid efter att erbjuda det senaste, oavsett om det gäller avancerad hudvård eller konsultation kring de bästa hudvårdsprodukterna för just din hud.

Inget område är för svårt. Man har delat in behandlingarna i fyra kategorier: ansikte, kropp, injektionsbehandlingar och tatueringsborttagning.

Inom ansiktsbehandlingar erbjuds bland annat hudföryngring, behandling av ärr samt lyft utan kirurgi med tekniker som microneedling, IPL, PRX-T33, laser, ultima fractional RF, injektioner och muskelavslappnande mot rynkor.

Vad gäller kroppen erbjuder Florakliniken behandlingar mot celluliter och gropigheter, envisa fettdepåer, kärlbristningar och ytliga blodkärl, förlorad spänst i huden samt hårborttagning och tatueringsborttagning. I injektionskategorin erbjuds fillers, anti-aging och behandling mot rynkor. 

På kliniken finns både diplomerade och certifierade hudterapeuter som är medlemmar i SHR. De har även en sjuksköterska, som utför injektioner, samt en hudläkare – allt för att skapa en så trygg upplevelse som möjligt.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Florakliniken!

Användarbilder på Florakliniken Visa alla

  • Lägg till bild