Ruin Retreat

5,0
2 betyg
Konferenslokal
Festlokal
Ruin Retreat
5,0
2 betyg

Ruin Retreat ligger i Saltsjö-Boo strax utanför Stockholm, endast 25 minuter från stan. Sedan år 2018 erbjuder de en naturnära plats för möten, evenemang, konferens, bröllop, privat uthyrning och övernattning. På totalt 200 kvadratmeter yta finns bland annat fyra sovrum, kök, matsal, vinkällare, lounge, utomhuspool och takterass med utsikt över Höggarnsfjärden.

 

1 Adam L.
1 Caroline A.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Recensioner av Ruin Retreat

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fantastiskt, helt unikt ställe. De har tagit en gammal ruin och byggt ett toppmodernt hus innanför de gamla murarna, med stor uteplats, pool, utekök, utebar, mm. Huset har fyra sovrum och två badrum (ev. ytterligare toaletter, osäker). Sen är det ett stort vardagsrum o...

Otroligt coolt ställe. Paret som driver stället har köpt en gammal ruin och byggt en modern villa som smälter in i ruinen samtidigt som man behållit en del av historian. Paret hyr ut villan till privata fester, events, konferenser, veckovis till privatersoner osv.
Jag...

1 Adam L.
1 Caroline A.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Representerar du Ruin Retreat?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Ruin Retreat?

Ruin Retreat ligger på Grävlingsbergsvägen 16, 13237, Skärgården, Nacka.