Villa Lovik

3,0
3 betyg
Hotell

Ute på natursköna Lidingö får ni tid att mötas, umgås, prata och varva ner på Villa Lovik. Bara et stenkast från Stockholms city hittas en lugn oas för kreativa möten i vackra miljöer. Här finns nyrenoverade möteslokaler och hotellrum som passar perfekt för en konferens eller bröllopshelgen. I restaurangen serveras mat med hög kvalitet till vacker utsikt.

Föreslå ändringar

Recensioner av Villa Lovik

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 feb. 2021 · Uppdaterad

Mysigt ställe för en liten get away!
Läget är jätte fint precis vid vattnet, mycket natur och avslappnande känsla.
Ingången var lite klurig att hitta, ingen riktig bra skyltning dit. Vi tog oss direkt till poolen där vi beställde en flaska bubbel... Visa hela »

5 dec. 2020

Vi kom just hem från en SPA-helg på Villa Lovik. Vi bokade paket med bubbelprovning, 3-rätters och fri tillgång till SPAavdelningen. Vi är mycket nöjda mer vår vistelse! Personalen var fantastisk, mycket bra bemötande redan i receptionen. Rummet vi hade va... Visa hela »

3 feb. 2020

vem driver detta ställe?

Rummen och poolområdet var superfint och jättebra. MEN, det räcker inte.
Personal fick springa upp och ner från baren till poolen (jättestort avstånd) för att folk ville såklart dricka lite vid poolen och ä... Visa hela »