Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Globen Shopping

1,8
5 recensioner
Redigera Globen Shopping
Globen Shopping

Nära till stan men ändå en alldeles egen liten värld. Precis bortanför Södermalm ståtar Globen på sin höjd och blickar ut över Stockholm. Inne i Globen Shopping hittar man det mesta som man kan tänkas behöva. Kläder till den lilla eller sig själv, teknikprylarna för garaget, mat till hungriga magar på plats eller att ta med hem.

Användarbilder på Globen Shopping Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 apr 2019

En rätt så tråkig galleria tycker jag. Man tar ju inte en omväg för att åka just hit och shoppa eller strosa runt. Stället ser rätt så gammalt och slitet. Är ju ingen wow effekt! Lågt i tak och konstigt byggt. Tycker det är svårt... Visa hela »

12 sep 2019

Måste hålla med tidigare kommentarer. Detta är ett riktigt trött centrum. Ganska många butiker men inte värt omvägen från stan. Då åker man betydligt hellre till Sicka Köpkvarter.
ICA-butik i bottenvåningen, som är ganska dy... Visa hela »

14 nov 2018

Kanske en av de sämsta köpcentrum i Stockholm.
Enda anledningen att du befinner dig här är om du har varit på evenemang på Ericsson Globe arena.
Det jag kan tänka mig är ok är deras ICA. Thats it
Restaurangutbudet suger

22 aug 2018

Globen Shopping är... lite märklig. Det finns ett gäng restauranger, en ICA och några butiker. Men egentligen inte så många. Jag kan inte se någon anledning för något att åka hit och spendera tid egentligen. Det kan väl mer ses som ett sto... Visa hela »

29 okt 2015

Bara jag går in i Globen Shopping mår jag dåligt och jag var tveksam till om jag borde satt en etta egentligen för jag kan inte hitta några andra ljuspunkter än att Bönor & Blad har en butik här så att jag ändå kan få tag på... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.