Mobil City Södermalm

5,0
3 betyg
Mobilreparatör
Mobil City
5,0
3 betyg

Här hittar du det senaste inom mobiltelefoner, tillbehör och tjänster. Oavsett om du letar efter den senaste smarttelefonen, skyddande skal, högkvalitativa hörlurar eller professionell reparationsservice kan Mobil Citys personal hjälpa dig.

1 Ali K.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Mobil City Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Recensioner av Mobil City

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag har använt mig av Mobil Citys tjänster i många år, eftersom vi bor mitt över gatan. De är trevliga, proffsiga och snabba – och otroligt schyssta! Nyligen lämnade jag in min iPad, fick den felsökt, blev uppringd och erbjuden byte av batteri, vilket...

Jag kom in akut idag med min spräckta skärm, och de fixade det på en timme. Jag var inte så sugen på att betala fullt pris för en ny orginalskärm till min Samsung eftersom den är tre år gammal, och då fiskade de fram en begagnad skärm i bra...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Oseriös företag …Killen som heter Ali flera gånger han har försökt lura mig när jag skulle lämna mina UPS paket ..Han försökte snå nu jag har både polisanmält o anmält till UPS..Gå inte dit han försöker lura .

1 Ali K.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Representerar du Mobil City Södermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Mobil City Södermalm?

Mobil City Södermalm ligger på Götgatan 88, 118 62, Södermalm. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 300m).