Här kan du laga mobilen i Stockholm

Här kan du laga mobilen i Stockholm

Vi alla har väl varit där – telefonen glider ur handen, kraschar i marken och glasskärmen går i tusen bitar. Vilken tur då att det finns flera ställen i Stockholm där du kan byta mobilglaset. Det kanske inte är glaset som gått sönder, utan batteriet som behöver bytas eller en volymknapp som trillat av. Oavsett vad det är som behöver lagas så finns det ett gäng mobilreparatörer i Stockholm där du smidigt kan lämna in mobilen och få den lagad på nolltid. De flesta är specialiserade på modeller som Iphone, Samsung och Huawei och många fler. Nedan har vi samlat några ställen där du kan få hjälp med all typ av reparation när du behöver laga en trasig mobil i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Mobilreparatörer i Stockholm
  1. Mobilmaster – Fixar många varumärken
  2. Gigamex – När olyckan är framme
  3. Phone Hero – Felsökning
  4. Fix My Phone – Drop-in
  5. Mobello – Lång garanti
  6. iFon Vasastan – Erfaren reparatör
  7. Gm Store – Snabb reparation
  8. Repair Care – Klart under timmen
  9. Teknikpunkten – Lagar glasskärmar

Mobilreparatörer i Stockholm

Mobilmaster Hornstull Mobilmaster Sveavägen
Mobilmaster Hornstull Mobilmaster Sveavägen
Mobilmaster Hornstull Mobilmaster Sveavägen

Fixar många varumärken

Mobilmaster har butiker på flera håll i Stockholm och tar sig an mobiltelefoner från de flesta varumärken. Här kan du få hjälp med din trasiga telefon, oavsett om det gäller att byta en trasig glasskärm eller kamera eller laga en glappande laddkontakt.

 • Långholmsgatan 17-21, Södermalm/Hornstull Sveavägen 100, Vasastan
  Mobilmaster Hornstull
  Långholmsgatan 17-21, Södermalm/Hornstull
  Mobilmaster Sveavägen
  Sveavägen 100, Vasastan
 • Mobilmaster Hornstull Mobilmaster Sveavägen
  Mobilmaster Hornstull
  08-29 50 29
  Mobilmaster Sveavägen
  08-29 50 29
 • Mobilmaster Hornstull Mobilmaster Sveavägen
 • Hemsida
Gigamex Hötorget Gigamex Östermalmstorg
Gigamex Hötorget Gigamex Östermalmstorg
Gigamex Hötorget Gigamex Östermalmstorg

När olyckan är framme

På Gigamex butiker i bland annat Sickla och vid Hötorget kan du få hjälp när telefonen börjar strula, eller om du kanske tappat den i golvet. Om du inte har vägarna förbi butikerna kan du även skicka in telefonen med posten.

 • Kungsgatan 41, City/Norrmalm Nybrogatan 28T, Östermalm
  Gigamex Hötorget
  Kungsgatan 41, City/Norrmalm
  Gigamex Östermalmstorg
  Nybrogatan 28T, Östermalm
 • Gigamex Hötorget Gigamex Östermalmstorg
  Gigamex Hötorget
  08-39 17 08
  Gigamex Östermalmstorg
  08-39 17 28
 • Gigamex Hötorget Gigamex Östermalmstorg
 • Hemsida

Phone Hero

Hemsida

Felsökning

Oavsett om din telefons skärm gått i kras eller batteriet börjar ladda ur lite väl snabbt så kan du få hjälp på PhoneHero. Om du inte vet vad som är fel på din mobil så får du dessutom en kostnadsfri felsökning samt ett kostnadsförslag.

Fix My Phone

Drop-in

Fix My Phone erbjuder reparationer av de allra flesta varumärken, från Apple till Samsung och Huawei. Här finns alla typer av reservdelar du kan tänkas behöva byta ut. Du behöver inte boka tid utan kan droppa in i någon av butikerna när du behöver.

Mobello

Lång garanti

I bland annat Nacka Forum, Åhléns City och Mall of Scandinavia hittar du Mobello, som reparerar mobiltelefon när olyckan är framme. Du får alltid tolv månaders garanti på reparationen och kan även lämna in din surfplatta eller dator.

iFon Vasastan

Hemsida

Erfaren reparatör

Teknikerna på iFon har flera års erfarenhet av mobilreparationer och erbjuder tjänster för de allra flesta modeller. Du kan antingen skicka in telefonen eller lämna in den i någon av deras butiker på Södermalm och i Vasastan.

Gm Store

Hemsida

Snabb reparation

På GmStore kan du få hjälp med såväl smartphone som surfplatta och dator. Du får alltid ett fast pris när du lämnar in telefonen och då de flesta reparationer går fort kan de utföras medan du väntar i butiken. Du kan även lämna in dina gamla enheter till försäljning.

Repair Care

Klart under timmen

När du lämnat in din mobil på Repair Care tar det inte mer än en timme innan den är färdig för använding igen. Butiken hittar du på Östgötagatan på Södermalm, där de hjälper dig med alla typer av reparationer för de flesta typer av mobiler.

Teknikpunkten

Hemsida

Lagar glasskärmar

På Folkungagatan på Södermalm hittar du Teknikpunkten som främst är specialiserade på att laga iPhones. Om du tappat telefonen i marken och glaset spricker så kan du bege dig hit för att få snabb hjälp av erfarna experter.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;