Liljevalchs konsthall

3,7
3 betyg
Museum
Hemsida
Instagram
Liljevalchs
3,7
3 betyg
Hemsida
Instagram

Liljevalchs konsthall är beläget på vackra Djurgården och räknas till Stockholms mest attraktiva utställningslokaler. Konsthallen invigdes 1916 och har sitt namn efter industrimannen Carl Fredrik Liljevachs, ur vars dödsbo medel användes för att bekosta byggnaden. På Liljevalchs visas svensk och internationell konst av alla tänkbara slag. Ett säkert vårtecken i Stockholm är Liljevalchs vårsalong som varje år bjuder på spännande verk av såväl etablerade som debuterande konstnärer.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Liljevalchs Användarbilder

Recensioner av Liljevalchs

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 sep. 2021

Stockholms konstmuseum. Ganska trist museum kan tyckas, men säkert bra för konstintresserade. Nya tillbyggnaden har utsetts till fulaste byggnaden.

10 mars 2020

Besöker varje år pga. Vårsalongen, älskar den utställningen! För den som inte känner till är det endast utvalda okända konstnärer som får ställa ut. Bortsett från att utställningen är bra är den en väldigt fin l... Visa hela »

10 nov. 2014

Liljevalchs är värt ett besök året om, inte bara på våren.

Många förknippar nog Liljevalchs med det välkända konceptet Vårsalonger och det är faktiskt enbart den tiden på året jag besökt museet. Tack vare en m... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

1 juli 2019

Thats up visar fel öppettider för Liljevalchs, här står det att det ska vara stängt idag, men enligt Liljevalchs hemsida är det öppet.