Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bergmans

2,8
5 recensioner
Bergmans

Bergmans är en liten VIP-klubb som vänder sig till en medveten publik och bjuder på internationella dj:s. Här gäller intim stämning där gästerna ska kunna slappna av och släppa loss - endast 250 personer får plats på samma gång. Influenserna kommer från USA där arrangörerna tidigare har jobbat, inte minst Miami, och klubben bjuder garanterat på internationella vibbar.

Användarbilder på Bergmans

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 sep 2016

Bergmans är nice, men bara om man har bord, annars är det bara jobbigt. Trångt och alltid mycket folk (vilket så klart är positivt, men när man kan släppa benen och fortfarande stå upp så är det lite väl). Föredrar nog V ändå... Visa hela »

17 maj 2019

Bra dj:s men där slutar upplevelsen, stället är rätt sunkigt, serverar fin alkohol i plastglas, asså hallå!!... köp Ikea riktiga glas om budgeten inte tillåter, löjligt att få en finskumpa serverad i vidriga glas.
Hela lokalen är formad... Visa hela »

12 jan 2020

Kvartersklubben Bergmans är en av mina favoriter. När man kliver in i trapphuset känns det lite som att kliva i på en hemmafest i tonåren. Känslan fortsätter in på klubben. Generöst med alkohol serveras, vilket såklart är ett stort plus. Om... Visa hela »

8 jan 2018

Jag var glad på det här stället jag älskar väldigt tack

25 mar 2020

Hemska vakter som utan tvekan överanvänder sin makt, överkokt kyckling som serverades med ett billigt vin och ett glas cava som serverades i plastglas som fördrink på våran studentskiva. Lokalen luktar öl som fastnat i heltäckningsmattan plus svett. Det ä... Visa hela »