Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Soap Bar

3,0 • 11 recensioner
The Soap Bar

På Soap Bar, som ligger mellan Dramaten och Teatergrillen, kan man äta mellanrätter med influenser från hela världen, köra en afterwork i baren eller festa loss på nattklubben som håller öppet fram till 03 hela veckan. Även fredagens AW bjuder på feststämning med dj:s och olika erbjudanden.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 apr 2019

Som någon tidigare recensent skrev, högt och lågt.

Jag har haft bland de roligaste kvällarna här men många gånger står man där, inklämd halvvägs till baren och samtidigt halvvägs ute på dansgolvet och undrar hur tusan m... Visa hela »

26 sep 2016

Högt och lågt. Vissa kvällar är riktigt bra medan andra är katastrof. Riktigt generösa öppettider som gör att man alltid kan lita på stället.

31 aug 2018

Är väl en väldigt klockren klubb, de du önskar/ tänker att en klubb ska. Mest yngre människor när jag var där. Stort dansgolv och blandad musik. Inte riktigt stället för mig, men var trevliga människor!

5 sep 2019

Här har man stängt jobbfester i sina dagar! Tips är klart att gå hit en onsdag med kollegorna snarare än en lördag med kompisgänget. Då är det satanimej fullt så det rinner över bland de fejkade Louis Vuitton-väskorna!

28 feb 2019

En bar och inte så mycket mer. Lite överhypat måste man nog ändå säga.

28 dec 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag kastades ut ur klubben den 26 december. Tre värdepapper tryckte mig på golvet som en brottsling (två mer vakade + publiken), bröt mina glasögon och slet min jacka (den senare avsiktligt). Ville jag dem att ringa polisen för skador men de slet mig bara några... Visa hela »

18 sep 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa festen i Stockholm!

24 jul 2017 · Uppdaterad

Vakten kunde ha varit trevligare igår 23/7,, kortväxt ,, brunt hår och gröna ögon. Vi är fem tjejer och chauffören för den natten blir tillfrågad - hur mycket har du druckit? Då vet man att vakten är ute efter bullshit,, och säger då... Visa hela »

30 sep 2017 · Uppdaterad

Verkligen inget bra ställe

18 sep 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag älskar verkligen denna plats, min favorit i Stockholm!

23 feb 2017

Bäst i stan!! Bar teamet är grymma!