Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Soap Bar

3,6
12 recensioner
The Soap Bar

Mellan Dramaten och Teatergrillen ligger The Soap Bar, som sedan starten 1997 har varit en självklar mötesplats för alla som uppskattar festlig stämning, drinkar och livlig musik. Här samlas en bred publik i olika åldrar för att dansa loss och sippa på cocktails i vimlet fram till stängning klockan 03 – hela veckan.

Det är inte bara fest som gäller på The Soap Bar, utan här kan du även stanna till för att äta en god middag med internationella smaker till plånboksvänliga priser. Menyn erbjuder allt från burgare och sandwiches till köttbullar och sallader. Det finns även vegetariska och veganska alternativ, för den som önskar.

Mellan tisdag och fredag håller man öppet för afterwork i baren med cocktails, barsnacks och ett brett och prisvärt urval av vin och öl. Runt klockan 22 höjs volymen och nattklubben drar igång. Olika dj:s spelar dansvänlig musik som gör att gästerna får svårt att stå still förrän klubben stänger.

De generösa öppettiderna gör att du kan stanna här för en helkväll; från afterwork och middag till fest sent in på småtimmarna. Det är dessutom fri entré varje kväll. Under årets varmare månader är den välbesökta uteserveringen öppen, med tillhörande utebar, som ofta är fylld till bredden av vimlande människor. På The Soap Bar är det helg varje dag, hela veckan.

Användarbilder på The Soap Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Soap Bar av Fredrik J.
  • Torsdag – Bild från The Soap Bar av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 sep 2016

Högt och lågt. Vissa kvällar är riktigt bra medan andra är katastrof. Riktigt generösa öppettider som gör att man alltid kan lita på stället.

22 apr 2019

Som någon tidigare recensent skrev, högt och lågt.
Jag har haft bland de roligaste kvällarna här men många gånger står man där, inklämd halvvägs till baren och samtidigt halvvägs ute på dansgolvet och undrar hur tusan man ha... Visa hela »

5 sep 2019

Här har man stängt jobbfester i sina dagar! Tips är klart att gå hit en onsdag med kollegorna snarare än en lördag med kompisgänget. Då är det satanimej fullt så det rinner över bland de fejkade Louis Vuitton-väskorna!

4 mar 2020

Jag vet inte varför, men så fort man ska 'gå vidare' så vill kollegorna alltid till Soap Bar.

Det kanske bara är jag som inte fattar, eller är för gammal... Det är litet, trångt, kass musik och halvdana drinkar men verkar ha liberal... Visa hela »

31 aug 2018

Är väl en väldigt klockren klubb, de du önskar/ tänker att en klubb ska. Mest yngre människor när jag var där. Stort dansgolv och blandad musik. Inte riktigt stället för mig, men var trevliga människor!

28 feb 2019

En bar och inte så mycket mer. Lite överhypat måste man nog ändå säga.

10 okt 2019

Super mysigt ställe och väldigt god mat 😍

18 sep 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa festen i Stockholm!

9 okt 2019

Verkligen nytt koncept som de har startat under restaurangen. Bra afterwork och goda cocktails.

23 feb 2017

Bäst i stan!! Bar teamet är grymma!

30 sep 2017 · Uppdaterad

Verkligen inget bra ställe

18 sep 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag älskar verkligen denna plats, min favorit i Stockholm!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

10 okt 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Fick rekommenderas av en vän och blev verkligen förvånad. Var knappt något rum kvar på en tisdag med alla människor. Bra frukost och trevlig personal. En riktigt rolig efter arbetsplats. Bästa delen var matsal rummet där du kunde fly allt buller

9 okt 2019

Grym mat och servis. After work med jobbet blev väldigt lyckad. trevligt med möjlighet för både barhäng och middagsmys.