Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Estelle

3,0
31 betyg
Redigera Estelle
Estelle

Estelle är en nattklubb på Sveavägen 36, City/Norrmalm i Stockholm.

Användarbilder på Estelle Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 maj 2017

1. Fick inte komma in fastän vi gjorde allt som vakterna sa åt oss att göra.
2. Personer som blev utskickade fick inte gå och hämta sina saker som var kvar i garderoben.
3. En polare gick ut för att ta frisk luft, fick inte komma in igen efter. Han fick inte h... Visa hela »

3 maj 2017

Fick ett vidrigt bemötande av entrévärden som tog sig friheten att kommentera att min outfit gjorde honom kåt och att det var bäst för mig att jag täckte mig med min kappa. Otroligt förnedrande och fullkomligt oacceptabelt. Riktigt vidrig kvinnosyn.

13 maj 2017

Vill du ha en klubb som är sämre än Marquise och som har en stämning av sunkhaket nivå 22, så är detta något för dig. Orimligt osköna vakter, orimligt oskön personal i övrigt. Skrattretande att detta ställe ens fortfarande har ö... Visa hela »

10 maj 2017

Sämsta bemötandet jag någonsin fått av av en vakterna som hade gett sig fan på att jag och mina kompisar inte skulle komma in trots att vi var relativt nyktra och många fler var 10 ggr värre än vad vi var. Vet inte om vakten har nåt mindrevärdes... Visa hela »

10 jun 2017

Haft flertal härliga kvällar på Estelle! Tycker personligen att det är väldigt bekvämt med klubb och cocktail-bar i samma koncept. Bra gäster överlag ocskå, bra stämning.

5 jul 2017

Riktigt bra ställe! Personalen var soft af, drinkarna var underbara!

4 jul 2017

God stämning och trevlig publik, träffat massa nya härliga vänner på Estelle, rätt trevligt o hänga i deras cocktail bar också.

26 jan 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Älskade Estelle. Rolig, livlig atmosfär, fina bartenders och fantastiska människor kommer till Dans! Mycket rekommendera för en utekväll. Inte gå rätt på öppna om du vill få gratis

18 maj 2017

Bra drinkar och serviceminded personal!

5 jul 2017

Grymt bra ställe och personal! Rekommenderas starkt

4 jul 2017

Riktigt soft ställe och trevlig stämning, skönt med något nytt och fräscht i stan!

11 maj 2017 · Uppdaterad

Jävla skit ställe, vakterna letar efter varenda tillfälle de kan till att kasta ut människor. Vakterna har ingen som helst respekt till gästerna heller.

29 maj 2019

Katastrofmat på doterns studentskiva, otroligt trångt vid borden, med pappersdukar och med mat som en femåring hade lagat bättre, biljetterna kostade ändå 450 kr, snacka om att studenternas och dess föräldrar blir utnyttjade!

25 aug 2018

Väktare övervåld tog strypgräpp o började hetsa som värsta pundaren, få inte ut i rökrutan om du Inte vill bli utslängd.
Värsta stället någonsin

17 jul 2017

Hur härligt ställe som helst, lugn personal som man faktiskt kan prata med! Förstår helt klart hur man ska bygga stammisar! Vi kommer tillbaka =)

24 apr 2018

Oerhört otrevliga vakter som var mycket aggressiva mot ungdomarna på dotterns studentskiva. Dessutom var maten oätlig.

30 jan 2018

fett grymt stalle!

27 aug 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Värsta klubben jag någonsin varit på i hela mitt liv... väntade två timmar trots att vi hade köpt biljetter i förväg, bara två wc stugor i hela klubben, du var tvungen att betala för faciliteter även om du inte vill lämna din jacka det,... Visa hela »

12 sep 2017

Great place, we enjoyed our night very much!

5 sep 2017

Var hemma i Sverige en svang och hade riktig kul har med mitt sallskap! kan inte annat an saga att de maste fixat till de tidigare problemen da jag inte markte alls av jobbiga vakter. tvartom var det hur kul som helst och jag och hela mitt sallskap hade varldens kvall! Stort plus for djn ocksa som v... Visa hela »

Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.