Spy Bar

3,1
9 betyg
Nattklubb
Spy Bar
3,1
9 betyg

Mitt på Stureplan hittar du Spy Bar, som är en av Sveriges mest berömda nattklubbar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Spy Bar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
9

Recensioner av Spy Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

När DJ Stangen kör är det 10p. Må känna honom, men det spelar ingen roll. När han kör kan ingen stå still. I övrigt är det väl ok. Från kväll till kväll.

Texten har översatts automatiskt.

Ganska pangig nattklubb, men lite för glittrig för min smak. Den sträcker sig över olika rum, alla med en storslagen herrgårdsliknande känsla, så det finns gott om hörn att umgås i om du inte känner för att dansa, särskilt eftersom dansg...

Rolig klubb ändå!! Tycker det är fint inne och det känns som att man är i en lägenhet! Lite över-hypat dock och jag skulle ej ställa mig i en lång kö för att komma in, då finns det roligare ställen!

Musiken är toppen!...

Nattlivet är på topp och med ett av dom bästa lägena i centrum av Stureplan så hittar man spybar!
Var lite förvånad första gången jag var där då de var väldigt mycket mer blandad musik än jag trott!
Efter tusen trappor u...

·

Spy Bar är nästintill en institution i Stockholm. Klubben har ändrat skepnad väldigt många gånger, från kändis-hak till lite tragiskt till identitetslöst till numera superkreddigt.

Insidan har många dansgolv som alla är gemensamt st...

Har oftast bra musik i min smak, bäst stämning i Gubbrummet, men precis som de flesta klubbarna i Stockholm så tycker jag inte att det finns något som imponerar.

Nej, de har inte bytt inriktning. De har varit trendkänsliga och lyckats anamma det senaste inom kultur och mode, visst, men den elitistiska approachen är lika tydlig nu som då. Att klientelet har andra kläder på sig idag säger inte så mycket mer än att est...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
9

Representerar du Spy Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Spy Bar?

Spy Bar ligger på Birger Jarlsgatan 20, 114 34, City, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 200m).