Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Isla

1,8 • 4 recensioner
La Isla

Nattklubben La Isla ligger vid Fridhemsplan och här är det salsa och "fiesta latina" som gäller.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 apr 2016

Tillskillnad från andra ställen i sthlm är här en genuint GLAD och härlig stämning, alla pratar och DANSAR med alla... Känns prestigelöst och kul!

17 dec 2017

Jag åkte ända från norrköping för att testa på detta ställe men fick det värsta bemötandet jag har varit med om. Vi kommer in och hinner ta 2 drinkar innan mitt sällskap blir utslängda pga ”för fulla” vilket är extremt k... Visa hela »

30 aug 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Denna plats är en äcklig samma q dess ägare (en arabisk dum q inte respekterar kvinnor).... han började skrika på mig och berättade grocerías vid dörren bara PQ hört q jag försökte övertyga mina vänner att gå till en annan par... Visa hela »

10 jul 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vakterna här är mycket arrogant och föraktliga, efter avout 01:00hrs de börja gå runt letar efter någon att attackera, lördag qe var dansa och ha kul då 3guards visade upp säger ”de hörde vi bråk” när så jag fråg... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

17 dec 2017

Sämsta stället jag varit på i hela mitt liv!! De va första gången jag va där, hann dricka 1 drink o jag blev utslängd direkt, skaffa nya vakter om ni vill att stället ska gå runt. Ni har en vakt som ni borde kasta direkt! Han är från norrkö... Visa hela »