Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Solidaritet

1,7
11 recensioner
Solidaritet

Solidaritet öppnade 2006 och är en av norra Europas mest väletablerade houseklubbar. Klubben gästas frekvent av stora dj-akter, både svenska och internationella.

Användarbilder på Solidaritet

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 feb 2019

Trodde den här klubben skulle va super! Många pratar om den och kön är oändlig på helgerna, men varför?
Förutom att dom har öppet till 05:00, vilket jag förstår är ett plus för många som vill festa till frukost, så... Visa hela »

28 feb 2019

Stort danshak. Väldigt mycket folk på helgerna. Väldigt trång smal trappa mellan våningarna.

31 mar 2018

Hade druckit 3 cider och vakten tyckte jag skulle va mer nykter när jag inte ens va påverkad. Så den krogen kommer jag inte att besöka nå mer om dom ska vakter som beter sig så där.

18 jan 2018

Dålig stil att neka en person i ett föderdagsfirande gäng under förevändning att personen är född ett par dagar in på -00. Kan ju inte vara jättemånga 00:or som trängdes där. Jo, förstås, 00-tjejerna kom in men inte den hä... Visa hela »

3 nov 2018

Riktigt dåligt bemötande av dom som jobbade där och även vakterna var otrevliga, mycket folk och väldigt trångt, första och sista gången jag går dit.

10 mar 2019

Otrevligaste vakterna jag varit med om men det kanske man skulle räknat när man gick ut på nattklubb i Stockholm :) går aldrig hit igen

25 jul 2019

Otroligt otrevliga vakter. Vi stod i kön i 40 minuter och när vi kommer fram så blåser dom upp sig och säger att vi inte får komma in trots att vi stod på listan, vilket dom inte ens kollade upp. Vi var ett gäng med 7 tjejer, men vi fick inte komma in fö... Visa hela »

8 feb 2019

jag tror det är värst klubb i Stockholm, jag hatar det absolut, jag ska aldrig åker där

10 dec 2017

Jag tycker att Solidaritet är ett trygg nattklub som man kan fästa å ha kull med trevliga människor...

11 jun 2018

Otrevliga vakter som snackar skit. Säger att det endast är Gästlista och släpper in folk precis framför näsan på en som inte är med på någon lista. Anabola tända vakter söker sen gruff för att visa hur stora och tuffa dom är. S... Visa hela »

17 feb 2019

Helt okej klubb men garderoben var värdelös, de förstörde min jacka och är sjukt otrevliga när man påpekar detta, rekommenderas inte om man är rädd om sina kläder!