Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Mariatorget

Mariatorget är en mindre park på Södermalm i centrala Stockholm.

Användarbilder på Mariatorget

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 dec 2019

Mariatorget är himla mysigt tycker jag! Det är som My säger mer en park men det är alltid fint i parken och mycket folk i rörelse. Det finns många restauranger och caféer runt om vilket gör det lätt att mötas upp här och hitta något som... Visa hela »

27 aug 2019

Parken har stora träd runt sig och planterade blommor. Är mysig att sätta sig vid, antingen i gräset, på en av bänkarna eller vid fontänen. Är ju inte en stor park, mer som en plätt. Men finns bra med sittplatser. Tips från mig är att köp... Visa hela »

22 okt 2019

Jag tänker knappt på att det är ett torg, det kanske snarare är en liten park. Men den är fortfarande väldigt mysig. Det finns en fin fontän, lite bänkar och någon gräsplätt. Runt om torget och på de närbelägna gatorna finns bå... Visa hela »

2 feb 2020

Mariatorget med omnejd är väl en solklar femma! Bra utbud av trevliga caféer, barer och nära till Stockholms bästa utsikt!
Parken under sommaren är trevlig att hänga i, kanske spela boule med vänner eller bara ligga och lapa sol.