Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Användarbilder på Mariatorget Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 dec 2019

Mariatorget är himla mysigt tycker jag! Det är som My säger mer en park men det är alltid fint i parken och mycket folk i rörelse. Det finns många restauranger och caféer runt om vilket gör det lätt att mötas upp här och hitta något som... Visa hela »

27 aug 2019

Parken har stora träd runt sig och planterade blommor. Är mysig att sätta sig vid, antingen i gräset, på en av bänkarna eller vid fontänen. Är ju inte en stor park, mer som en plätt. Men finns bra med sittplatser. Tips från mig är att köp... Visa hela »

18 nov 2020

En liten oas mitt på Söder. Boulebanor (grusplan) och fontän i mitten.

2 feb 2020

Mariatorget med omnejd är väl en solklar femma! Bra utbud av trevliga caféer, barer och nära till Stockholms bästa utsikt!
Parken under sommaren är trevlig att hänga i, kanske spela boule med vänner eller bara ligga och lapa sol.

22 okt 2019

Jag tänker knappt på att det är ett torg, det kanske snarare är en liten park. Men den är fortfarande väldigt mysig. Det finns en fin fontän, lite bänkar och någon gräsplätt. Runt om torget och på de närbelägna gatorna finns bå... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.