Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Akki Sushi

3,8 • 5 recensioner
Akki Sushi

Akki Sushi är kända för sin utsökta sushi och de få sittplatser lokalen erbjuder är därför mycket åtråvärda. Fisken är pinfärsk och skärs upp speciellt för varje beställning vilket kan vara en av anledningarna till att Akki Sushis kunder alltid kommer tillbaka. Får man inte plats vid något av borden går det lika bra att ta med sig maten hem.

Se även Akki Sushi Hornstull

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Jacob H.

Otroligt bra mat samt hjälpsam och härlig personal. Perfekt för take away då det är litet och springit…

Richard S.

Fantastisk sushi, trångt och litet ställe men vad gör det när allt är så pass gott. Jag köper alltid med, då jag aldrig fått en sittplats på detta populära ställe. Kul att folk vallfärdar hit trots sin osexiga adress i en av stan... Visa hela »

Erica P.

Skön stämning komma in i minsta stället som blastar hög musik, men känner att de får bättre kritik för sin mat än vad de kanske förtjänar. jag gillar främst att äta sashimi och visst det är gott, men kan få mycket mer mer p... Visa hela »

Adam L.

Trevlig personal och bra sushi, men lite svårt har jag allt att förstå hypen. Kanske hade jag lite för höga förväntningar...

Malin S.