Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pong Skrapan

1,8
5 betyg
Redigera Pong Skrapan

Användarbilder på Pong Skrapan Visa alla

  • Lägg till bild
  • ”Vegetarisk” phad thai - Bild från Pong Skrapan av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 aug 2018

Helt okej god asiatisk mat. Ingen extra wow upplevelse men är god i smaken och vällagat. Gått dit flera gånger med släkten och tar då buffén som har bra utbud. Många olika wokar, grytor, friterat och sushi. I buffén ingår även efterrä... Visa hela »

23 nov 2017

Beställde en vegetarisk phad thai som visade sig innehålla kyckling efter första tuggan. Knappt en ursäkt utan mer ett ”ojdå.” Sällskapet hann äta upp innan jag fick in den rätt jag faktiskt beställt. Jag är ingen som kräver kompen... Visa hela »

2 okt 2021

maten serverades inte i tid, servitörerna var inte vänliga.

23 nov 2017

Kan verkligen inte rekommendera detta! Så dåligt på många sätt. ”Vi ville ge Pong en ny chans ikväll”. Jag och min kille är vegetarianer och endå fick han kyckling i sin mat. Personalen agerade otroligt illa och respektlöst, fick inte ens... Visa hela »

8 maj 2016

Har varit på deras buffé och det var verkligen bara så mycket friterat att inte visste ifall jag åt kyckling eller bläckfisk, det smakade mest frityr hel enkelt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.