Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pong Skrapan

1,8
4 recensioner
Pong Skrapan

I anslutning till Skrapan nära Medborgarplatsen serverar Pong asiatisk buffé och à la carte till lunch, middag och brunch. Främst med influenser från Thailand och Kina. Här hittar du även mindre rätter i form av dim sum. Fördrinkar och en ordentlig vinlista ryms också i utbudet.

Se även Pong Lindhagen, Pong Henriksdal, Pong Klara, Pong Buffé

Se även Waipo, Orkidé Thai Restaurang, Imperiet, Pong Norrlandsgatan, Pong Buffé, Pong Lindhagen, Pong Henriksdal, Pong Klara, Pong Nybrogatan

Användarbilder på Pong Skrapan Visa alla

  • Lägg till bild
  • ”Vegetarisk” phad thai – Bild från Pong Skrapan av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Helt okej god asiatisk mat. Ingen extra wow upplevelse men är god i smaken och vällagat. Gått dit flera gånger med släkten och tar då buffén som har bra utbud. Många olika wokar, grytor, friterat och sushi. I buffén ingår även efterrä... Visa hela »

23 nov 2017

Beställde en vegetarisk phad thai som visade sig innehålla kyckling efter första tuggan. Knappt en ursäkt utan mer ett ”ojdå.” Sällskapet hann äta upp innan jag fick in den rätt jag faktiskt beställt. Jag är ingen som kräver kompen... Visa hela »

23 nov 2017

Kan verkligen inte rekommendera detta! Så dåligt på många sätt. ”Vi ville ge Pong en ny chans ikväll”. Jag och min kille är vegetarianer och endå fick han kyckling i sin mat. Personalen agerade otroligt illa och respektlöst, fick inte ens... Visa hela »

8 maj 2016

Har varit på deras buffé och det var verkligen bara så mycket friterat att inte visste ifall jag åt kyckling eller bläckfisk, det smakade mest frityr hel enkelt.