Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Alviks Matbod

0,0
0 betyg
Redigera Alviks Matbod

På Alviks Matbod i Bromma kan du äta lunch och brunch eller fixa catering till festen. Restaurangen har funnits sedan 1998 och erbjuder hela festpaket för både små och stora tillställningar.

Alviks Matbod ingår i Tre Restauranger och är inhyst i ljusa lokaler vid Alviks Torg. Hit tar du dig inte minst för den hälsosamma lunchmenyn som serveras på vardagarna. Bland annat erbjuds en kötträtt, en fiskrätt, en högrevsburgare och ett vegetariskt alternativ. I lunchen ingår dryck, kaffe, sallad och hembakt bröd.

På söndagarna serveras brunchbuffén med såväl klassiska brunchrätter som lite mer okonventionella inslag i stil med tandoorirostad lax. I brunchen ingår även en stor salladsbuffé och ett dessertbord med bland annat smulpaj och våfflor. Lagom till vintern dukar restaurangen upp ett klassiskt julbord med en del nytänk på menyn. Här serveras julrätter som grovsenapssill, dill- och fänkålslax samt gravlaxsås.

En stor del av verksamheten på Alviks Matbod utgörs av catering och festarrangemang för alla typer av events, från privata fester till bröllop och bolagsstämmor. Som gäst kan du hyra hela lokalen eller enbart personal och festutrustningen som kan behövas. I själva cateringutbudet hittar du allt från svenska klassiker till nytänkande varianter efter egna önskemål.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Alviks Matbod!

Användarbilder på Alviks Matbod Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.