Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Babas Burgers Högdalen

3,7
10 betyg
Redigera Babas Burgers Högdalen

Salt, fett och sött liksom snabbt, mättande och okomplicerat gott – tidlösa hamburgare går aldrig ur tiden. Babas i Högdalens centrum lockar burgarfantaster från hela stan med sin retroinspirerade inredning och sina internationella influenser.

Babas blev snabbt ett poppis hamburgermecka efter att ha öppnat första stället i Rågsved 2013. Restaurangen i Högdalen erbjuder samma koncept – grillade och lite originella burgare med influenser från hela världen – men i något större format både vad gäller lokal och utbud.

På menyn står typiska amerikanska burgare men också en hel del latinamerikanska influenser liksom en "Middle East"-burgare och fisk-, kyckling-, vego- och veganalternativ. Alla burgare tillagas helt och hållet från grunden. Den som vill kan också pussla ihop sin egen portion genom att improvisera bland brödsorter, dressingar, protein och pålägg. Resultatet serveras i nätkorgar i plast i klassiskt snabbmatsmanér.

Diner-känsla finns det gott om på detta hak och lokalkänslan är stark. Schackrutiga bord, pastellblå väggpanel och knallröda skinnsoffor transporterar besökarna från Högdalens typiska 50-talscentrum utanför dörren med bibliotek, tunnelbana och blomsterhandel till en betydligt jänkigare plats västerut, men med samma retrovibbar.

Se även Babas Hallonbergen, Babas Burgers Nacka Forum

Användarbilder på Babas Burgers Högdalen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Babas Burgers Högdalen av Linn W.
  • Bild från Babas Burgers Högdalen av Linn W.
  • Bild från Babas Burgers Högdalen av Linn W.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jul 2018

Suuuupergod burgare och stort plus i kanten att de hade sötpotatispommes (vilket jag lite ser som ett krav till burgaren). Absolut värt en tripp ut till högdalen för att äta. Härlig inredning som sätter en egen prägel på stället!
Det enda negati... Visa hela »

22 okt 2018

Konkurrensen är hård när det kommer till burgare idag, så när jag jämför denna vego-burgare (valde halloumi) hamnar den i botten. Mitt sällskap som äter kött tycker väldigt bra om sina burgare, men jag kan inte tala för dem.

Ha... Visa hela »

16 okt 2019

Väldigt goda hamburgare med perfekt konsistens på köttet. Variationen på menyn var kanon, fanns enklare alternativ samt några spännande och mer utforskande vilket jag alltid uppskattar! Jag och min kille brukar dela på två olika för att prova fler sm... Visa hela »

17 sep 2017

Ännu ensuper god och helt klart prisvärd hamburgare. Tror jag betalade 90 kr för en saftig cheeseburgare med pommes och dricka. Minus är pommesen som saknade karaktär. Provade även deras fish n chips, och tyvärr är det hamburgare dom ska satsa på

10 jul 2018

Billigare än alla andra hamburgerhak som ligger inne i stan men minst lika gott! Åk ut till högdalen och ät burgare!
För fem stjärnor saknas något godare pommes.

10 sep 2019

Flottiga och goda hamburgare med rätt hög standard. Hyfsad varierad hamburgermeny, finns något för alla. Brukar gå hit emellanåt med familjen.

7 apr 2020

Det är nog den absolut bästa hamburgaren i Stan idag. Under 100spänn får du en grym saftig burgare med pommes och dryck! Unheard i Stockholm...

8 jun 2019

En av Sveriges särklast bästa hamburger. Dom grillar vid beställning och har alltid trevligt personal.

11 sep 2019

Under kritik, värsta hamburgare jag har ätit. Pommes smakar inte bra, ketchup inte heller. Coleslav utan smak och kände att det är inte fresh. Aldrig mer!

10 aug 2018

Helheten är toppklass!
Grymma burgare, bra priser och grym service!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

22 aug 2015

Tyvärr en stor besvikelse för mig. Hade rätt höga förväntningar efter alla positiva tongångar man hört. Var först här på invigningen då det skeppades ut hundratals burgare. Eftersom lokalen var fylld till bredden ville jag ge dem en ny c... Visa hela »

20 sep 2018

Oschyssta villkor för de anställda.

25 aug 2018

POLSKT KÖTT! Miljövänligt,NEJ 👎. Bra djurhållning, NEJ 👎. Här kommer jag aldrig äta!!!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.