Bistro Bestick

3,8
8 betyg
Redigera Bistro Bestick

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bistro Bestick

3,8
8 betyg
Redigera Bistro Bestick

Med livliga Vasagatan ett stenkast bort och folkfyllda Kungsgatan runt hörnet, satsar Bistro Bestick på familjärt häng och opretentiös miljö. Menyn präglas av svenska klassiker, såsom fiskrätter och köttbullar, men med franska och internationella inslag.

Bistro Bestick drivs av Stadshuskällarens före detta köksmästare, Björn Fischer. Här är tanken att servera svensk husmanskost i modern tappning, och ambitionerna är höga. Restaurangen ligger på den något undangömda Bryggargatan mitt i city, bakom Åhléns-huset, och satsar på lättsam atmosfär och personlig service. I lokalen möts man av gemytliga trämöbler och blommiga tapetfonder i hemma-hos-stil. Här kan såväl familjer som vänner och bekanta slå sig ner och äta lunch eller middag.

Menyn innehåller svenska husmansklassiker såsom handrullade köttbullar med klassiska tillbehör, men också lite mer kontinentala fisk-, kött- och fågelrätter som exempelvis ankterinne, flankstek och andra rätter. Den som har svårt att bestämma sig kan även beställa kökets trerättersmeny eller femrättersmeny med förrätt, varmrätt och dessert. Man satsar även på att servera viner från flera kontinenter, både på glas och på flaska, samt hantverksöl, cider och andra drycker.

Användarbilder på Bistro Bestick Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bistro Bestick av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 aug 2021

Lunchen är lite dyrare (155kr) och borde också vara godare. Maten är helt okej. Servicen känns inte helt rätt heller. De bråkar öppet mellan varandra (anar att det är en familj som driver det ihop). Det funkar men inte mycket mer än så

5 mar 2019

Här har ni stans mest välbevarade lunchhemlis - underbar ägare som serverar urgott käk på Usain Bolt-tid!

1 nov 2019

Liten och härlig lokal, du blir väl omhändertagen av personalen. I grunden tycker jag det är bra, men baserat på luncher har det varit lite varierande i min smak. Middag bäst

24 sep 2021

Alltid fantastiskt bra mat på lunchen. Blir aldrig besviken

23 dec 2019

Affärsmiddag, augusti 2019.
Stabilt, inga konstigheter.

16 nov 2019

Sist jag var där (middag) var det mycket bra! Liten mysig lokal och mycket bra mat i bästa läget!

29 maj 2015

Centralt och intimt. Mycket goda kalvköttbullar.

18 feb 2023

Listad i: Great lunch

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.