Bistro Tegelbruket

inga betyg
Kvarterskrog
Hemsida
Instagram
Bistro Tegelbruket
inga betyg
Hemsida
Instagram

Bistro Tegelbruket hittar du i Midsommarkransen, granne med Svenska Armaturer. Här hämtas främst influenser från Sverige och Frankrike, men även från andra delar av världen. Lokalen bjuder in till en gemytlig stämning som passar alla typer av sällskap, stora som små, vare sig man är sugen på lunch, middag eller ett gott glas.

Denna bistro tillika kvarterskrog huserar på hörnet intill Svandammsvägen, en kort promenad från Midsommarkransens tunnelbanestation. I köket tillagas mat med smaker från Europa, med många traditionella rätter från Sverige och Frankrike. Tarte flambée och confiterad anka för att nämna några exempel, eller vad sägs om kantarelltoast och biff rydberg? På dessertmenyn hittar du exempelvis mandelkaka med hjortron och chokladbrownie.

Förutom mat finns ett stort fokus på dryck. Vinlistan sträcker från Spanien till Argentina och Nya Zeeland. Gillar du en god grogg går det att beställa de flesta klassiker, som negroni eller gin & tonic – och bland ölutbudet hittas allt möjligt. Ale, lager, veteöl, IPA – gillar man denna törstsläckande dryck är det bara att välja och vraka.

Lokalen bjuder in till en avslappnad kvarterskrogskänsla som ska få dig att känna dig som hemma.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Bistro Tegelbruket Användarbilder

Recensioner av Bistro Tegelbruket

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Bistro Tegelbruket!