Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistro Telefonplan

4,4
7 betyg
Redigera Bistro Telefonplan

I moderna lokaler intill Konstfack bjuder Bistro Telefonplan in till en gedigen bistrokänsla. Hit kan du komma för att äta lunch och middag eller för att ta en AW med kollegorna eller kompisgänget. Sommartid kan du lapa sol på den stora uteserveringen.

Innanför dörrarna på Bistro Telefonplan har den klassiska bistrokänslan fått en modern touch. Här är ambitionen att skapa en avslappnad mötesplats. Kvällstid kan du botanisera bland rätter med inspiration från det franska och italienska köket, men även klassisk husman. Vill du varva ner efter jobbet med något gott i glaset hittar du både öl, cider, husets viner och bubbel till AW-priser. Lunchmenyn består av kött, fisk eller pasta, och även veckans vegetariska, veckans veganska, och veckans sallad.

Lokalerna på Telefonplan är ljusa, med stora fönsterpartier. Här samsas ljusa träbord med läderdetaljer och rutiga soffor, gröna väggar och modern konst. Bakom bardisken vimlar det av flaskor i de upplysta hyllorna. Luta dig tillbaka i någon av sofforna, hitta din favoritplats vid fönstret, eller slå dig ner på en barstol och häng vid bardisken. När solen visar sig kan du njuta av både sol, mat och dryck på uteserveringen.

Användarbilder på Bistro Telefonplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bistro Telefonplan av Alexander F.
  • Bild från Bistro Telefonplan av Leonardo E.
  • Bild från Bistro Telefonplan av Leonardo E.
  • Bild från Bistro Telefonplan av Leonardo E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 okt 2022

Jag kan varmt rekommendera restaurangen. Oerhört tillmötesgående personal och en meny som bestod av flera favoriträtter. Vi var fem personer vid bordet som alla beställde olika rätter och alla vi enades om att maten inte kunde ha tillagats bättre. Bra vinförs... Visa hela »

21 okt 2022

Givet förstahandsval i området! Brukade tidigare besöka Landet men går numera till Bistron där jag får ett personligt mottagande och även hunden är välkommen. Sund prissättning och trevlig meny. Åt en Secreto Iberico. Toppklass! Rekommendera... Visa hela »

6 okt 2022

Trevlig miljö, trevlig personal men maten var under all kritik. Beställde gös med rödbetor, chevre, rostade hasselnötter och potatispuré - fick varken chevre eller hasselnötter och utöver detta BADADE maten i olja. Åt knappt hälften.

7 sep 2022

6 sep 2022

12 sep 2022

2 okt 2022