Recension av Brasserie Balzac – av Anuratha M.

Texten har översatts automatiskt.

Maten var bara inte upp till standard och tjänsten av en servitör i synnerhet inte var passande för platsen. Jag ville gå för entrecote frågade dock servitör för hans rekommendation, föreslog han att jag gick för röding i stället för entrecote. Jag tog en tugga och tyckte inte om det. Det var smaklös och texturen var som "Ångad torsk", mycket dålig rekommendation av servitören. Det var mycket oaptitiserande, så jag delade min makes entrecote istället för att fisken kostar 235kr. Senare samma servitör kom att rensa bordet och frågade om allt var bra, jag kommenterade min var smaklös och se min knappt berört plattan, hans svarade defensivt "det är synd eftersom det är en mycket välsmakande fisk och full av smak". Jag sa att jag skulle ha gått för entrecote, svarade han nedlåtande "det är ett säkert alternativ" som om att tala till någon "unculodlade". Han var bara inte ha någon kritik eller feedback. För min lilla son, förde de en tallrik oätliga kraftigt saltade chips, kan du smaka och känna allt salt de hällde på den och en mycket torr grillad kyckling som smakade gamla. En timme senare fick min son matförgiftning. Min man var den lyckligaste med sin entrecote. Hemsk mat och servitör.