Ett år efter att Filip Fasten tagit över Freden kom vi dit, efter menybytet, till smårätter av den klassiska gästabudsmenyn, kände vi att det passade oss bättre än stora rätter av klassiskt snitt. Vi gillar nytänket Filip har, det genomsyrar nu på Freden.
Vi tog in två snacks och åtta rätter som kom in på löpande band. Allt smakade riktigt bra, vissa rätter/smaker kände man ingen från både Agrikultur och BarAgrikultur.
Bäst var nog den stekta höstsvampen med tryffel och kålpuddingen.
Att sitta inne på anrika Gyledene Freden och dricka ett stramt rödvin kändes lite speciellt med Bellman och Wreesvijk tittandes på en. Det kändes nästan som om de skulle komma in genom dörren.
Gå dit när höstrusket är som värst, ät svensk husman som du delar med ditt bästa sällskap och njut av atmosfären som vi hoppas lever kvar i Filips ägor för han vet vad han gör och det märks på tallriken som hans kockar skickar ut.
Ett år efter att Filip Fasten tagit över Freden kom vi dit, efter menybytet, till smårätter av den klassiska gästabudsmenyn, kände vi att det passade oss bättre än stora rätter av klassiskt snitt. Vi gillar nytänket Filip har, det genomsyrar nu på...