Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Det Arroganta Svinet

3,0
3 recensioner
Det Arroganta Svinet

Omtalad garagekrog i Jordbro som öppnade våren 2018. Det Arroganta Svinet drivs av Tommy Granström som började röka kött på tomten och till slut öppnade restaurang i sitt eget garage. Själv kallar han det "Sveriges bästa Texas BBQ".

Användarbilder på Det Arroganta Svinet Visa alla

  • Lägg till bild
  • I only got ONE rib... – Bild från Det Arroganta Svinet av Jessie L.
  • Bild från Det Arroganta Svinet av Adam L.
  • Bild från Det Arroganta Svinet av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 nov 2019

Åka ut till Jordbro för lunch gör man ju kanske inte varje dag. Inte sätta sig i en gammal industrilagerlokal som knappt håller standarden för ett garage och äta lunch heller för den delen. Men det gör man när man ska äta på Det Arrogant... Visa hela »

5 sep 2019

NEJ MEN SE-NÄLLA! Mer bökigt än så här blir det inte, hålla på och ha sig i ett industriområde i Jordbro. Men alltså det är så förbannat gott vet ni, överlägset bästa BBQ jag ätit på lokal och creamed corn på... Visa hela »

27 mar 2020

Köpte take away till lunch idag, pork ribs plus 2 sides (mac&cheese, bönor) och blev svinledsen!!! Jag fick seriöst EN RIB i lådan...värt 130kr? Eh, nej. Fick laga extra lunch hemma. Rekommenderar inte detta ställe...