Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Diwan

3,0
3 recensioner
Diwan

En orientaliskt inspirerad restaurang nära Karlaplan med fokus på mat från det indo-persiska köket. Här serveras indiska och persiska rätter bland sidensoffor, orientaliska mattor och utsmyckningar. På menyn hittar man såväl meze som mustiga grytor och olika grillrätter såsom lamm- och kycklingspett.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 dec 2018

Med risk för att avslöja väl bevarade hemligheter. Detta är fräsch, god o vällagad mat som förtjänar goda betyg. Inga krusiduller, god persisk mat med artig o ödmjuk personal, (trots!).. En trevlig trotjänare som jag besöker regelbundet. Persona... Visa hela »

14 feb 2018

En liten mysig restaurang som serverar både Indisk och persiskmat. Trevlig personal och god mat. Vi var där under lunchen och åt baghalipolo med lammlägg och kobide (grillade köttfärsspett) Pris: 99-119 för lunchen, generösa portioner serverades i vackra ser... Visa hela »

13 okt 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Den Palak scampi (räkor) är en innovation.
De har använda Kyckling Tikka Masala som en krydda för Palak och sedan i stället för stekt spenat, det var en hel tomat ren sås och massor av stora hackad lök och mycket rå.
Tjänare och Sever var... Visa hela »