Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Paraden Kvarterskrog & Barservering

4,0 • 15 recensioner

Användarbilder på Paraden Kvarterskrog & Barservering

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 nov 2018 · Uppdaterad

Känner mig snål idag och därför blir det endast en 3a. Har varit här två gånger, brunch bägge tillfällen, där ena var en fullträff och andra var milt sagt inte en fullträff. Tartaren är grym men egg royalen får de se över... Visa hela »

14 jun 2017 · Uppdaterad

Toppen, som alltid med Bockholmengruppens krogar. Serverar alltfrån frukost och brunch till lunch och middag. Har ätit lunch och brunch ett flertal gånger och alltid väldigt nöjd, dock bara frukost och middag någon enstaka gång. Bra service, god mat, snygg och... Visa hela »

28 jun 2018 · Uppdaterad

Det är sååå nära en 4a. Paraden är bra och verkligen värt ett besök och det kommer att bli fler från mig. Det som gör att det inte räcker till en 4a är tiden det tog att få mat, över 25 min på lunch är inte okej. N... Visa hela »

27 okt 2018

En härlig kvarterskrog med trevlig personal och riktigt snygg inredning. Mörka färger i kombination med mässing, sammet och en touch av gamla möbler som är kvar från bio-tiden. Stället är väldigt snyggt och jag trivdes så fort jag klev in. ... Visa hela »

Listad i: Helglunch
13 feb 2017

Äntligen en bra restaurang på Gärdet! Hög kvalité på både mat och service samt vettiga priser. Stort plus för den coola lokalen som känns helt rätt i stil i detta område som är från 50-talet och framåt. Här finns snyg... Visa hela »

8 jun 2019

Härlig stämning! Gillar att gå hit för ett glas vin och sitta i baren. Kan varmt rekommendera deras frukost!! Och speciellt avokadomackan med pocherat ägg!

29 sep 2018

Jag är ett stort fan av Bockholmengruppen och detta var första gången jag testade deras kvarterskrog Paraden på Valhallavgägen och jag blev som vanligt otroligt nöjd! Vi åt brunch en solig lördag och fick platser på uteserveringen som var väldigt... Visa hela »

17 dec 2017

Ett fantastiskt tillskott i Bockholmsgruppen som jag är ett fan av. Så charmig lokal, mysig inredning och trevlig personal. Det finns menyer för alla tidpunkter och det smakar väldigt gott. En favorit!

Listad i: Favoriter
15 mar 2019

Velade länge mellan en 3 eller en 4 i betyg. Grym inredning och trevlig personal. Personalen verkar kunnig och rekommenderar rätter och dryck vilket alltid uppskattas. Tog Paradens mixed grill vilket smakade väl, inget mind blowing men gott! Kan inte sätta fingret på vad de... Visa hela »

10 feb 2017

Håller samma klass som Nybrogatan 38 och Nytorget. Stort plus för den fantastiskt snygga lokalen.

28 jun 2018

Har endast varit på paraden för lunch men den håller hög klass. Åt en tonfisksallad med jordnötter som var helt fantastisk! Plus för att dom har en trevlig uteserveringering och vi hade en jättebra och trevlig servitris som verkligen visade att hon gillade... Visa hela »

15 mar 2017

Riktigt skön atmosfär! Gillar den enkla menyn. Bra priser för otroligt fin kvalité på mat och service!

9 jan 2018

Viltfärsbullarna var grymma till lunch! Snyggt inrett och bra stämning.

3 mar 2018

God mat men så usel service. Man kände sig i vägen som gäst. Bartendern snäste åt mig. Inte ok.

23 mar 2017

Äntligen en riktigt bra restaurang på Gärdet-sidan av Valhallavägen! Riktigt hög klass på maten till rimliga priser.