Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Paraden Kvarterskrog & Barservering

3,8 • 21 recensioner

Användarbilder på Paraden Kvarterskrog & Barservering

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 sep 2019 · Uppdaterad

Inredningen får en femma.
Ett gammalt biograf omgjord till restaurang. I trappuppgången har de lagt gamla biostolar med enmannasits bord. Bra utnyttjande av utrymme samt, en fantastisk ide för ensamätare. Bara det är fabulous.
På bottenvåningen befinne... Visa hela »

28 aug 2019

Det här var väl inte så tokigt! En fin kvarterskrog med höga ambitioner, men vårt sällskap hade bokat en relativt tidig middagssittning. Då får en ta en fyrklöver med stökiga ungar som absolut inte vill sitta still.

Maten är okej,... Visa hela »

26 nov 2018 · Uppdaterad

Riktigt stabil kvarterskrog. Inga konstigheter när man går hit - maten är god, stämningen är bra och personalen är trevlig.

21 sep 2019

En kvarterskrog på Östermalm, pampig och genomtänkt inredning och kulörer. Liten bar med få sittplatser.

Vi hade ett bord bokat, servicen är mycket snabb. Nästan sådär för snabb, man fattar att de är stressade och inte har tid att s... Visa hela »

26 aug 2019

Gillar starkt! Bra brunch och extra kul med en hyfsat avskild del för lite större grupp samt trevligt med uteplatserna mot gatan

14 jun 2017 · Uppdaterad

Toppen, som alltid med Bockholmengruppens krogar. Serverar alltfrån frukost och brunch till lunch och middag. Har ätit lunch och brunch ett flertal gånger och alltid väldigt nöjd, dock bara frukost och middag någon enstaka gång. Bra service, god mat, snygg och... Visa hela »

28 jun 2018 · Uppdaterad

Det är sååå nära en 4a. Paraden är bra och verkligen värt ett besök och det kommer att bli fler från mig. Det som gör att det inte räcker till en 4a är tiden det tog att få mat, över 25 min på lunch är inte okej. N... Visa hela »

27 okt 2018

En härlig kvarterskrog med trevlig personal och riktigt snygg inredning. Mörka färger i kombination med mässing, sammet och en touch av gamla möbler som är kvar från bio-tiden. Stället är väldigt snyggt och jag trivdes så fort jag klev in. ... Visa hela »

Listad i: Helglunch
13 feb 2017

Äntligen en bra restaurang på Gärdet! Hög kvalité på både mat och service samt vettiga priser. Stort plus för den coola lokalen som känns helt rätt i stil i detta område som är från 50-talet och framåt. Här finns snyg... Visa hela »

8 okt 2019

Frukost på helgen var en riktig hit😋 riktigt gott och trevligt! Tycker om att man får en egen kaffekanna

28 jul 2019

Jättegod frukost och trevlig personal (på morgonen samt lunchtid)

Kvällstid är personalen tråkig och nonchalanta, känns besvärade över att man är där. Noll servicekänsla och då har jag varit där ett flertal gånger me... Visa hela »

8 jun 2019

Härlig stämning! Gillar att gå hit för ett glas vin och sitta i baren. Kan varmt rekommendera deras frukost!! Och speciellt avokadomackan med pocherat ägg!

29 sep 2018

Jag är ett stort fan av Bockholmengruppen och detta var första gången jag testade deras kvarterskrog Paraden på Valhallavgägen och jag blev som vanligt otroligt nöjd! Vi åt brunch en solig lördag och fick platser på uteserveringen som var väldigt... Visa hela »

10 feb 2017

Håller samma klass som Nybrogatan 38 och Nytorget. Stort plus för den fantastiskt snygga lokalen.

17 dec 2017

Ett fantastiskt tillskott i Bockholmsgruppen som jag är ett fan av. Så charmig lokal, mysig inredning och trevlig personal. Det finns menyer för alla tidpunkter och det smakar väldigt gott. En favorit!

Listad i: Favoriter
15 mar 2019

Velade länge mellan en 3 eller en 4 i betyg. Grym inredning och trevlig personal. Personalen verkar kunnig och rekommenderar rätter och dryck vilket alltid uppskattas. Tog Paradens mixed grill vilket smakade väl, inget mind blowing men gott! Kan inte sätta fingret på vad de... Visa hela »

28 jun 2018

Har endast varit på paraden för lunch men den håller hög klass. Åt en tonfisksallad med jordnötter som var helt fantastisk! Plus för att dom har en trevlig uteserveringering och vi hade en jättebra och trevlig servitris som verkligen visade att hon gillade... Visa hela »

15 mar 2017

Riktigt skön atmosfär! Gillar den enkla menyn. Bra priser för otroligt fin kvalité på mat och service!

9 jan 2018

Viltfärsbullarna var grymma till lunch! Snyggt inrett och bra stämning.

3 mar 2018

God mat men så usel service. Man kände sig i vägen som gäst. Bartendern snäste åt mig. Inte ok.

Sida 1 av 2