Recension av DoMa – av Adam L.

DoMa

·

Hade en födelsedagsmiddag uppe i Dorteras "hemmarestaurang" för några år sen som blev en riktig fullträff. Därför blev jag glad när jag fick höra att de skulle öppna en "riktig" restaurang.

Förväntningarna var kanske lite höga, men nog blev jag ändå lite besviken. Ska tilläggas att betyget är en stark trea, det var absolut inte dåligt, men de kan nog bättre än denna kväll.

Alla började med en liten snack i form av tryffeltoast. Tog lite väl lång tid för den att komma kanske. Den var god, men kändes som den hade kunnat vara ännu godare. Till förrätt tog jag havskräftan, som var en mycket märklig rätt. Lite spännande, men mest märklig som sagt. Kändes bitvis nästan som en dessert. Havskräftan var utbankad och frusen eller nåt. Iskallt och krispigt var det i alla fall. Den var god, men långt ifrån någon sensation. Som huvudrätt tog jag rödingen, som verkade vara kvällens vinnare. Den var jättegod! Bäst för kvällen, men fortfarande kanske inte någon sensation direkt. Resten av sällskapet som tog dovhjorten, var inte imponerade.

Servicen var även den hyfsat medioker. Inte dålig, men inte bra. Stället i sig var litet, mysigt och trevligt.

Allt som allt, helt okej, men jag tror de kan bättre! Kommer tillbaka någon gång. :)

Edit: Varit här igen och tyckte upplevelsen var ungefär densamma. Inte min typ av meny och mat, och stället i sig är inte jättespännande.