Recension av EAT BAO – av Daniel S.

Andra säsongen för bao, jag missade den förra gången med tre dagar, så nu var jag på premiären och måste säga att jag fortfarande är nyfiken på att testa mer av denna asiatiska streetfood läckerbit!

Man slussas från finrestaurangen eat till en avslappnad terrass för att där njuta av små söta ångkokta bröd med olika fyllningar och toppings tillsammans med vänner och sorlet från andra glada gäster.

Jag tog en av varje, det vill säga: anka,pulled beef, fläsksida och tofu, jag oroade mig för endast en sak och det var att dom inte skulle våga skruva upp hettan lite, som jag tycker man får göra om man ska servera kimichi och liknande så det inte blir en röd pizzasallad istället för något smaskigt hett tillbehör...där surrade jag in på ett sidospår, men jag hade rätt tyvärr och det mesta är för sött, det är hög sötma i glazen på fläsksidan och bbq sås som är rökig och söt i klassisk manér.

Men trots min rant om hur saker och ting inte är så starkt som jag önskar så fanns Srirasha där för att höja hettan och allt känns fräscht nytt och spännande.

När jag går tillbaka skippar jag pulled beef och tar två anka eller sidfläsk om jag ska ha 4 nästa gång!