Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lillebrors Bageri

4,5 • 4 recensioner
Lillebrors Bageri

Litet, rustikt hantverksbageri mitt på Rörstrandsgatan där du hittar surdegsbröd och fina bakverk.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jan 2019

Mumma-kardemumma!

Kanske det trevligaste hål i väggen i Stockholm och helt klart en favorit tillsammans med K-märkt vad gäller fikabröd. Här inne blir man alltid överraskad med nya och nybakade bakverk, limpor och annat ätbart i brödform. Kardem... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
21 jan 2019

Ett supermysigt litet hål i väggen bageri med nybakat under hela dagen. Utan tvekan de godaste kardemummabullar som finns. Under julen finns saffransbullar som är oemotståndliga. Semlorna är värda att ta en omväg för.

9 feb 2019

Underbart och genuint litet bageri där bakverken är i en klass för sig. Deras Frukostfrallor och Croissanter är även dom helt fantastiska, är dock inte jätte imponerad av de större matbröden, där är faktiskt bagerier som Fabrique strået va... Visa hela »

2 mar 2017

Superbt superbra kardemummabullar, semlor, matbröd eller lunchwraps. Varierande utbud dag för dag. Du ser när plåtarna kommer direkt ut ur ugnen. Dofterna sprider sig längs gatan. Kö långt ut genom entrédörren...