Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lillebrors Bageri

4,7
23 betyg
Redigera Lillebrors Bageri

Populärt hantverksbageri på Rörstrandsgatan där du hittar surdegsbröd och fina bakverk. Här står hållbarhet i centrum.

Användarbilder på Lillebrors Bageri Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Lillebrors Bageri av These S.
  • Bild från Lillebrors Bageri av These S.
  • Bild från Lillebrors Bageri av These S.
  • Bild från Lillebrors Bageri av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 jan 2023

Denna semla håller än - en av Stockholms bästa semlor! Otroliga krämbullar och kardemummabullar också. Inga sittplatser inne, lång kö på helgen! Men värt det. Missa inte!!!

26 jan 2019 · Uppdaterad

Mumma-kardemumma!
Kanske det trevligaste hål i väggen i Stockholm och helt klart en favorit tillsammans med K-märkt vad gäller fikabröd. Här inne blir man alltid överraskad med nya och nybakade bakverk, limpor och annat ätbart i brödform. Kardemummab... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
7 mar 2019 · Uppdaterad

Semla från Lillebrors Bageri. Betyg: 4/5, med lite salta/brända mandlar på mandelmassan. Oväntat gott. 😋 Lite liten för att vara en "normalstor" semla. Pris: 45:-. Topp 9 på Thats Up:s stora semmeltest 2019.
Endast take away. Inga platser att sitta på.

14 feb 2021

Proffs.

Deras bröd och bullar är magiska. En annan nivå. Jag tycker Valhallabageriet brukade toppa listan över godast kardemummabullar men de är omsprungna.

23 jan 2020 · Uppdaterad

Stockholms bästa bageri, utan tvekan. Då måste jag tillägga att jag inte är så förtjust i kakor och bullar överlag men skulle vilken dag som helst trycka egentligen vad som helst från detta lilla hål i väggen.
Detta lilla bageri är... Visa hela »

12 okt 2019

Klev innanför dörren och tappade hakan! Där stod en bagare och gjorde bullar mitt framför ens ögon! Tar det slut, kör de in en ny plåt! Du kan således få färska bullar direkt från ugnen!!

Helt underbara bullar!! Tog även en br... Visa hela »

15 feb 2020

Det här är det sjukaste bageriet i Stockholm! Alla bakverk Är så otroligt goda och personalen är helt fantastisk. Det är ofta lång kö och de har mycket att göra men ändå är de alltid så himla glada och trevliga. De har alltid surde... Visa hela »

6 mar 2020

Nu är säsongen snart över och jag har valt mina semmelälsklingar med omsorg även i år. Lillebrors Bageri har fått besök två gånger och jag måste sälla mig till beundrarskaran, de är bland de absolut bästa! Jag älskar de... Visa hela »

11 mar 2020 · Uppdaterad

Älskar när man har höga förväntningar och ställen lever upp till vad man förväntat sig! Utan tvekan godaste semlan jag någonsin ätit (dock ej testat Bullar och bröd). Perfekt bröd och så god mandelmassa, tycker verkligen om att det... Visa hela »

8 jun 2019

Vem tänkte att längsmed rörstrandsgatan ligger ett pyttebageri där det känns som du kommer in på en liten marknads träbås för att beställa vad som kanske kan komma att vara godaste bakelsen/brödet du ätit på länge.

En... Visa hela »

6 feb 2020

ÄLSKAR! Bulle + surdegsfrallan. oj oj oj.

27 mar 2019

14 april är det sista dagen för Lillebrors semlor för i år. Passa på att göra ett besök där innan dess om ni är sugna på den omtalade semlan. Semlan får betyget 4 1/2 av mig. God grädde, god mandelmassa, gott med mandlar i, kunde dock h... Visa hela »

Listad i: Favoriter
3 okt 2019

Älskar allt med detta café. Deras service och personal, deras frukost- och middagsbröd, och deras härliga bakelser. En aning svårare nu som vegan... men rekommenderar detta till alla ändå!!!

26 mar 2020

Som en semla fan har jag varit ute på jakten ganska länge för att kunna testa Stockholms bästa semlor. Jag har följt thatsup topp 10 listan för semlor, bäst i test semlor mm. Det då jag fick reda ut att en av de godaste semlor är egentligen inte med på... Visa hela »

12 feb 2020

Världens godaste semlor! Mjuk väljäst bulle, magiskt god topping med rostade knapriga mandlar, superfluffig grädde, aptitlig storlek, Mums!!! Blir minst tre kilo extra runt maggen innan säsongen är över. Även allt annat i butiken jag provat är av hög... Visa hela »

3 feb 2021

Förra året köpte jag semla här 2 gånger och det var banne mig det godaste jag ätit. Brödet, mandelmassan, grädden....allt var perfekt och smälte i munnen. Gick givetvis tillbaka i år men blev så besviken - i år var mandelmassan fö... Visa hela »

21 jan 2019

Ett supermysigt litet hål i väggen bageri med nybakat under hela dagen. Utan tvekan de godaste kardemummabullar som finns. Under julen finns saffransbullar som är oemotståndliga. Semlorna är värda att ta en omväg för.

9 feb 2019

Underbart och genuint litet bageri där bakverken är i en klass för sig. Deras Frukostfrallor och Croissanter är även dom helt fantastiska, är dock inte jätte imponerad av de större matbröden, där är faktiskt bagerier som Fabrique strået va... Visa hela »

2 mar 2017

Superbt superbra kardemummabullar, semlor, matbröd eller lunchwraps. Varierande utbud dag för dag. Du ser när plåtarna kommer direkt ut ur ugnen. Dofterna sprider sig längs gatan. Kö långt ut genom entrédörren...

2 dec 2022

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.