Lunch Tisdag den 26 Maj. Går in, ingen möter upp, stressad personal susar omkring. Frågar en som går förbi mig om hur det funkar här. - Det kommer nån blir svaret. Väntar en stund till och en personal visar mig till ett bord. Menyn består av dagens kyckling eller dagens vegetariska. 110 kr. A la cart menyn trugar på exempelvis hamburgare för 225 Kr ! Servisen är ojämn och tydligt stressad. - Nu ramlar det in massor på uteserveringen hörs servisen säga till hovmästaren eller vem är servis och ansvarig, svårt att säga men jag tror att han i kostym ändå står under han som glider omkring i träningstajts...
Men det var ju maten jag skulle skriva om, jag får in en kaffeassiett med några trötta salladsblad med stänk av en oljedressing och en brödkorg som jag först tror är tom men på botten ligger två lillfinger stora mörka brödbitar. Men det är mer än vad min bordsgranne får som satt där redan när jag kom in. Han ber om sallad och bröd men får det först när han är halvvägs in i sin kyckling. Min portion blir stående i luckan / disken, som jag sitter nästan invid. Kocken ropar i 10 minuter om att någon servis ska ta ut även den tallriken, den hoppas hela tiden över och jag är på vippen att tacka nej när jag ser att just den bortglömda portionen styr mot mitt bord men den stackars stressade servisen gör att jag inte har hjärta att avvisa henne.
Gott ? Nej tyvärr. Smaklös couscous, saknar sälta och smak, kycklingen ungefär som man ugnsstekt den med bara aningen salt. En gräddfilssås som var så vattnad att den inte ens höll sig kvar på kycklingen smakade aningen lime. Dryck var rumsvarmt vatten, ingen fråga vid beställning om man önskade något särskilt att dricka. Kaffe ? Glöm det, ingår inte. Grönsaker till varmrätten, glöm det. I och för sig låg det där en limeklyfta, kunde ha snott med den hem och gjort grogg...
Prisvärt, inte alls, inte ens i samma postnummer som maten kontra priset var.
Nu är ju mitt arbete ungefär tre meter från ingången till denna restaurang så jag får väl tillfälle att återkomma, men inte snart inte.
Lunch Tisdag den 26 Maj. Går in, ingen möter upp, stressad personal susar omkring. Frågar en som går förbi mig om hur det funkar här. - Det kommer nån blir svaret. Väntar en stund till och en personal visar mig till ett bord. Menyn består av dagens k...