Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Eatery Gärdet

3,7
6 recensioner
Redigera Eatery Gärdet

Användarbilder på Eatery Gärdet

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
3 jun 2020

Har startat dagen här med kaffe, croissant och tidning två dagar i rad. Trevlig uteservering, intresserad personal och god frukost. Rekommenderas varmt!

26 maj 2020

Lunch Tisdag den 26 Maj. Går in, ingen möter upp, stressad personal susar omkring. Frågar en som går förbi mig om hur det funkar här. - Det kommer nån blir svaret. Väntar en stund till och en personal visar mig till ett bord. Menyn består av dagens k... Visa hela »

Svar från Eatery Gärdet

Hej Patrik och tack för din feedback,

När du besökte oss hade vi precis öppnat och då är det många rutiner som ska på plats före allt flyter på.

Beklagar att ditt första besök hos oss blev som det blev och vi vill såklart väldigt gärna få välkomna dig tillbaka och få visa att vi nu efter 4 veckor har kommit lite längre. Hör gärna av dig till mig på miriam.andreasson@eatery.se så ser jag till att du får testa lunchen igen.

Varma hälsningar
Miriam

7 jun 2020

Så gott! Bästa personalen. Och en suverän kombo av trendig och mysig inredning. Även Corona-säkrat. Kan varmt rekommenderas!đŸ€©

7 jun 2020

Pärla vid gärdet! God mat och trevlig personal!

6 jun 2020

Som vi grannar har längtat och saknat ett sådant ställe. Mysigt att kunna starta dagen med frukost. Croissanten med ost och rökt kalkon är så god. Kaffet är bra och personalen familjär. Ett riktigt guldkorn!

27 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Gick förbi på öppningsdagen. Det var en enda röra. Beställde en Cola i väntan på en meny. Colan kom aldrig. Jag gick efter en kvart. "Det är ingen biggie", tänkte jag för mig själv. "Första dagarna är alltid stöki... Visa hela »

Svar från Eatery Gärdet

Hej Jonas,

Tack att du tog dig tiden att skriva om din upplevelse!

Hör gärna av dig till mig på miriam.andreasson@eatery.se så vi får visa att vi nu 4 veckor efter öppning börjar få ordning på rutinerna och att personalen börjar bli varma i kläderna. Skicka ett mail så får jag se till att tredje gången gillt får dig att vilja komma tillbaka till oss. 😊

Varma hälsningar
Miriam Andreasson, Eatery Gärdet

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.