Eatery Gärdet

3,2
10 betyg
$$
Restaurang
Eatery
3,2
10 betyg

På Eatery Gärdet serveras frukost, lunch, brunch, fika och middag. Lokalerna är ljusa med generösa ytor, och inredningen har en industriell prägel. När vädret tillåter finns det en stor uteservering i söderläge. Lokalerna kan även abonneras för fester och möten, och det går också bra att beställa take away eller catering.

Eatery Gärdet ligger precis intill Gärdets sportfält. Här kan du äta en hälsosam och variationsrik lunch med influenser från hela världen. Middagsmenyn är influerad av smaker från Medelhavet och innehåller bland annat napolitanska pizzor. På helgerna serveras en brunchmeny med både kalla och varma rätter där du hittar allt från overnight oats till skagen, sliders och minimunkar.

De ljusa och rymliga lokalerna är inredda i en industriell och rustik stil med glasväggar, naturmaterial och industrilampor. Vill du bara ta en drink eller en AW kan du slå dig ner i den gemytliga bardelen, och för varma dagar finns en stor uteservering i söderläge med soffgrupper och parasoll. Här kan man bland annat svalka sig med italiensk gelato.

Eatery erbjuder även en take away-meny där du kan välja bland för- och varmrätter, desserter och napolitanska pizzor. Vill du göra din egen pizza kan du beställa hem ett pizzakit, och för dig som har hund finns det även hundgodis.

Kvällstid finns det möjlighet att arrangera event och fester för mellan 20 och 150 personer. Utöver matsalen har Eatery ett chambre séparée, Cambra Lemone, och även ett orangeri som går att hyra för privata tillställningar. Det går också bra att beställa catering.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
10

Recensioner av Eatery

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Funkar bra för lunch, trevligt ställe och miljöer inne och ute, med olika enkla dagens-rätter att välja på

·

Vi testade Eaterys brunchbuffé som serveras på helger. Hade ganska höga förväntningar innan besöket eftersom jag bor i närheten av restaurangen och hoppades hitta en ny favorit i kvarteret. Hade problem redan vid bokningen via hemsidan som bara skickade eror-med...

Helt ok inget märkvärdig,har varit på bättre brunch,man få det man betalar för

Lunch Tisdag den 26 Maj. Går in, ingen möter upp, stressad personal susar omkring. Frågar en som går förbi mig om hur det funkar här. - Det kommer nån blir svaret. Väntar en stund till och en personal visar mig till ett bord. Menyn består av dagens k...

Svar från Eatery Gärdet

Hej Patrik och tack för din feedback,

När du besökte oss hade vi precis öppnat och då är det många rutiner som ska på plats före allt flyter på.

Beklagar att ditt första besök hos oss blev som det blev och vi vill såklart väldigt gärna få välkomna dig tillbaka och få visa att vi nu efter 4 veckor har kommit lite längre. Hör gärna av dig till mig på [email protected] så ser jag till att du får testa lunchen igen.

Varma hälsningar
Miriam

Har startat dagen här med kaffe, croissant och tidning två dagar i rad. Trevlig uteservering, intresserad personal och god frukost. Rekommenderas varmt!

Som vi grannar har längtat och saknat ett sådant ställe. Mysigt att kunna starta dagen med frukost. Croissanten med ost och rökt kalkon är så god. Kaffet är bra och personalen familjär. Ett riktigt guldkorn!

Så gott! Bästa personalen. Och en suverän kombo av trendig och mysig inredning. Även Corona-säkrat. Kan varmt rekommenderas!🤩

Pärla vid gärdet! God mat och trevlig personal!

Texten har översatts automatiskt.

Gick förbi på öppningsdagen. Det var en enda röra. Beställde en Cola i väntan på en meny. Colan kom aldrig. Jag gick efter en kvart. "Det är ingen biggie", tänkte jag för mig själv. "Första dagarna är alltid stöki...

Svar från Eatery Gärdet

Hej Jonas,

Tack att du tog dig tiden att skriva om din upplevelse!

Hör gärna av dig till mig på [email protected] så vi får visa att vi nu 4 veckor efter öppning börjar få ordning på rutinerna och att personalen börjar bli varma i kläderna. Skicka ett mail så får jag se till att tredje gången gillt får dig att vilja komma tillbaka till oss. 😊

Varma hälsningar
Miriam Andreasson, Eatery Gärdet

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
10

Representerar du Eatery Gärdet?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Eatery Gärdet?

Eatery Gärdet ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Eatery Gärdet?

På Eatery Gärdet serveras bland annat:

  • Medelhavet

Har Eatery Gärdet uteservering?

Ja, Eatery Gärdet har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Får jag ta med min hund på Eatery Gärdet?

Ja, Eatery Gärdet är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker restaurangen.

Vilken typ av stämning är det på Eatery Gärdet?

Vi skulle beskriva stämningen på Eatery Gärdet som mysig och lite lugnare.

Var ligger Eatery Gärdet?

Eatery Gärdet ligger på Tegeluddsvägen 100, 115 28, Gärdet.