Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eatery Gärdet

3,0
4 recensioner
Eatery Gärdet

I korsningen Tegeluddsvägen/Lindarängsvägen ligger Eatery Gärdet. Här erbjuder man en avslappnad miljö för frukost, lunch, fika och middag. Under helgerna dukas en dignande brunchbuffé fram. Planen är att framöver utöka med konferensverksamhet.

Se även Eatery Luma Park, Eatery Sundbyberg, van der Nootska Palatset

Användarbilder på Eatery Gärdet

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2020

Har startat dagen här med kaffe, croissant och tidning två dagar i rad. Trevlig uteservering, intresserad personal och god frukost. Rekommenderas varmt!

26 maj 2020

Lunch Tisdag den 26 Maj. Går in, ingen möter upp, stressad personal susar omkring. Frågar en som går förbi mig om hur det funkar här. - Det kommer nån blir svaret. Väntar en stund till och en personal visar mig till ett bord. Menyn består av dagens k... Visa hela »

6 jun 2020

Som vi grannar har längtat och saknat ett sådant ställe. Mysigt att kunna starta dagen med frukost. Croissanten med ost och rökt kalkon är så god. Kaffet är bra och personalen familjär. Ett riktigt guldkorn!

27 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Gick förbi på öppningsdagen. Det var en enda röra. Beställde en Cola i väntan på en meny. Colan kom aldrig. Jag gick efter en kvart. "Det är ingen biggie", tänkte jag för mig själv. "Första dagarna är alltid stöki... Visa hela »