Emmer på Ulriksdals Värdshus ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).
Emmer på Ulriksdals Värdshus
På restaurang Emmer, belägen i Ulriksdals Värdshus, vill man skapa "framtidens restaurangupplevelse i samklang med djur och natur". Här kan du ta del av närodlad mat från februari till november då restaurangen har säsongsöppet.
Ulriksdals Värdshus i Solna har genomgått en förändring, delvis i form av en renovering, men också när det kommer till restaurangen. Numera hittas Emmer här under delar av året, där närodlat och grönt är devisen, med omsorgsfullt utvalda råvaror från djurriket.
På Emmer får man ta del av en naturnära restaurangupplevelse med en avsmakningsmeny bestående av modern, skandinavisk mat lagad på skörden från värdshusets egna odlingar. Menyn sammanställs efter säsong och vad som går att få tag på under den specifika årstiden. Den anrika värdshusmiljön går även den i skandinavisk stil, med ljusa träslag och skandinavisk design.
Inte helt otippat är hållbarhet en viktig pelare i Emmers koncept. Ett sätt att arbeta med det är att ta vara på all mark runtomkring Ulriksdals Värdshus, hela 1,5 hektar, för att kunna odla grönsaker, blommor och växter som sedan hamnar på tallriken.
Emmer kan även bokas för tillställningar såsom födelsedagsfirande, bröllop eller släktmiddag. Här finns tre olika utrymmen med olika stor kapacitet; Drottning Silvias paviljong, Norra verandan och Privata matsalen. Även här får man ta del av närodlad och omsorgsfullt hanterad mat utöver det vanliga, i en rogivande miljö med naturen runt hörnet.
Kontaktinformation
Kategorier
Besökarnas bilder från Emmer Bilder
Omdömen
Av | Snittbetyg | Antal |
Thatsup
|
5,0
|
1 |