Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bockholmen Hav & Restaurang

4,1 • 9 recensioner
Bockholmen Hav & Restaurang

Bockholmen, beläget i Stockholms innerskärgård mellan Edsviken och Brunnsviken, förser även den mest stressade storstadsbo med ett lantligt lugn. Du hittar restaurangen i en vacker gammal villa från 1800-talet, den enda byggnaden på ön.

Bockholmen Hav & Restaurang bjuder på enkel och ren skandinavisk mat med inslag av mormors recept och fräsch medelhavskost. I matsalen kan man både titta ut över vattnet och in i det öppna köket. Det finns dessutom kakelugnar som värmer en kall vinterdag. Restaurangen har 60 sittplatser och bordsbokning rekommenderas.

Baren är lite enklare och ligger nedanför restaurangen. På sommaren erbjuds en atmosfär som påminner lite om ett avslappnat Karibien. För den intresserade finns det möjlighet att inleda kvällen med champagne, whiskey, vin eller romprovning. Bockholmen erbjuder också möjlighet att anordna fester och konferenser.

Att ta båten till Bockholmen på sommaren förhöjer upplevelsen, och har man egen båt kan man lägga till vid någon av bryggorna. Det är även en upplevelse att på vintern pulsa fram i snön bland tomtelyktorna till julbordet. På sommaren serveras brunch kl 12-16 lördagar och söndagar.

Bockholmengruppen:
Djurgårdsbrunns Värdshus
Bockholmen Hav & Restaurang
Nybrogatan 38
Nytorget 6
Meatballs - For the People
Le Rouge
Österlånggatan 17
Dalarö Skans
Vinköket

Användarbilder på Bockholmen Hav & Restaurang

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Helén L.

Har varit på Bockholmen massor av gånger och alltid nöjd.

Tillmötesgående personal, flexibla o lösningsorigenerade, mycket fina bufféer o god á ma cart samt en fantastisk miljö.

Fredric E.

Testade ihelgen bockholmens 6-rätters skaldjursmeny. Stort plus för maten och servicen.

Malin S.

Har varit här både för brunch och middag. Superhärligt läge ett stenkast från Stockholm.

På brunchen är det en uppdukad buffé som är trevlig. Är personligen inte så förtjust i bufféer, men gillar man de är de... Visa hela »

Adam L.
Alice S.

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Utmärkt Brunch! Liten men bra ställe för brunch i en vacker miljö. Bra valuta för pengarna, skulle rekommendera bokning i god tid. Väl genomförda typiska svenska rätter.

My J.

Var här mitt i vintern och fick inte ta del av den fantastiska uteserveringen, men atmosfären inne var lite bra den. Intimt och härlig stämning. Sorl men inte högljutt. Åt en sexrättersmeny med bland annat skaldjursplatå. Maten var fantastisk och vi kommer å... Visa hela »

Magnus Å.

Detta är ett perfekt ställe en ljummen sommarkväll med lätt fläkt. Här serveras bra mat i härlig omgivning med närhet till vattnet. Eftersom jag bott i närheten så är detta ett av mina smultronställena i Bergshamra. Först och frä... Visa hela »

Anders H.
Carro E.

Trevlig skärgårdsmiljö, god mat och trevlig personal!

Så tycker pressen

4 av 5 · DN Krogkommissionen · 2015-05-08

“Hos Bockholmen äter man generösa portioner av lätt frankofil finmat som är skickligt anrättad”

4 av 6 · Nöjesguiden · 2013-08-30

“Risken att bli missnöjd är minimal.”

5 av 6 · SvD Mat & Vin · 2013-07-05

“När vi mätta och belåtna lämnar den luftiga altanen tänker vi bara att vi vill köpa hela stället och bo där, helst med tillhörande kökspersonal.”