Glada Stinsen

4,0
2 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Glada Stinsen
4,0
2 betyg
Hemsida
Instagram

Dörrarna till Glada Stinsen öppnades den 11 januari 1991 och har drivits av ägarna Marko och Zdravka Putnik sedan dess. Detta är en kvarterskrog där atmosfären, gästfriheten och bra service står i centrum. På menyn hittar du allt från svensk husmanskost till specialiteter från Balkan.

Bär alla vägar till Glada Stinsen? Kanske. Restaurangen ligger precis intill Södra Station, endast en kort promenad från Zinkensdamm, Mariatorget och Medborgarplatsen. Hit kommer såväl lokala stammisar som förbipasserande turister, kanske just för att de är så stolta över att välkomna alla – små som stora sällskap.

Slink in för en öl eller slå dig ner för en redig måltid. Här hittar du prisvärda lunchrätter, gruppmenyer för stora sällskap (upp till 30 personer) och en beständig à la carte. På menyn hittar du klassiker som Toast Skagen, fläskfilé Oscar, fisk- och skaldjursgryta och Croque Monsieur, samt Balkan-inspirerade rätter som exempelvis Raznjici (fläsk) och Cevapcici (köttfärsrullar).

I baren sitter du skönt och avslappnat på höga barstolar. Även här serveras ett stort och klassiskt utbud av såväl cocktails som öl och vin. Uppskattar du att bänka dig på en uteservering kan Glada Stinsen erbjuda även det, oavsett om du vill äta eller dricka.

Föreslå ändringar

Recensioner av Glada Stinsen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 mars 2023

Bra portion. Helt ok
Genomsnittsålder är 150
Men det är ack så charmigt

Alltid kul att återuppleva 90-talet med en planka

12 nov. 2023