Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering

3,9
15 betyg
$$-$$$
Europeisk restaurang
Bar
Hornsgatans Kvarterskrog
3,9
15 betyg
Hornsgatans Kvarterskrog i en mening: Ambitiös kvarterskrog som serverar lunch, middag och helgbrunch.
Kort om maten: Modern husman och smaker från Medelhavet sida vid sida i form av både större och mindre rätter.

Bockholmengruppen, som driver några av stans mest väletablerade krogar – såsom Nybrogatan 38, Meatballs of the People och Österlånggatan 17 – står bakom denna kvarterskrog på Södermalm. Även Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering är en plats som välkomnar gäster hela dagen lång, oavsett om man vill äta eller dricka.

I hörnet Ringvägen/Hornsgatan, nära till Zinkensdamm och tunnelbanan, med gångavstånd till både Hornstull och Mariatorget, hittar du Hornsgatan Kvarterskrog. Detta vattenhål erbjuder såväl en lunch- och brunchmeny som à la carte till middag, samt en generös vin- och cocktaillista. Här kan man känna sig som hemma oavsett om man kommer för lunch, brunch med vännerna, middag med familjen eller en drink efter jobbet.

Maten har toner från det klassiska, rustika köket, med inspiration från de lantliga, traditionella matlagningskonsterna. Smakerna kommer från både södra Europa och nordligaste Sverige, bland annat hittar du modern husman och smaker från Medelhavet. Devisen lyder okomplicerat, men omsorgsfullt gjort med kärlek.

Charkbricka, smårätter, kött, husman och pasta är bara några exempel på vad du kan beställa från restaurangens gedigna meny. Under rubriken “Breakfast for champions” hittas dessutom en frukosträtt som serveras hela dagen, perfekt för den som känner sig lite dagen efter. Här finns något för alla, vare sig man är vegetarian eller gillar kött, vare sig man är sugen på något lätt eller vill bli riktigt mätt.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
15

Recensioner av Hornsgatans Kvarterskrog

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Texten har översatts automatiskt.

Kom hit för en gruppmiddag och blev verkligen imponerad. Till att börja med var servicen utmärkt - professionell, vänlig och hanterade till och med att vi bytte plats mitt i middagen utan att det blev fel eller att vi förstörde våra beställningar. Maten var o...

Älskar detta ställe! Har varit här sena kvällar för barhäng, helglunch och käkat middag. Rekommenderar främst helglunch/brunchmenyn och drinkarna. Middagsutbudet är också bra men inte lika vass nivå.

Lokalen har en supermysig kontine...

Alltså Ja! Vet inte varför (förlåt Hornsgatans kvarterskrog) men jag trodde inte det skulle va så gott som det var. Så himla vällagat med goda mixade smaker och upplägg med kärlek. Utöver det, supertrevlig personal och toppen service. 100% vä...

Så otrevlig personal! Vi fick hämta vår dryck fast att vi åt. Vissa av oss hade svårt att röra på sig och bad att få bli serverade vi bordet men de hänvisade till baren. När vi beställde mat så visste inte servitrisen vad maten inneh...

Riktigt snygg klassisk restaurang med fint utbud av vin och mat. Man får vara beredd att lägga en slant, men det är det helt klart värt. Fick hindra mig själv från att slicka tallriken med den sista sandefjordssåsen. Jisses vad gott. Och fint. Och trevligt!...

en riktig kvarterskrog,

Väldigt ojämt, helt klart inte färdigt för att dra igång och därför inte i närheten av att vara värt de priser man har. Personalen hinner inte med, långa väntetider och ointresse att skapa trevnad trots att vi försökte beskriva vad...

Servicen måste upp många nivåer om detta ska bli vår nya stammiskrog i kvarteret. Trots halvfullt var väntetiderna orimligt långa. Inget vatten på bordet vid ankomst, fick jaga en servitör om att vi ville beställa och ingen frågade om maten sm...

Listad i: Brunch

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Som alltid med Bockholmengruppen – en mycket trevlig kvarterskrog som funkar för de flesta tillfällen: lunch, brunch, middag, dejt, kompisar, familj etc.

Stort plus för rockbaren, som man får gå genom köket för att komma till. Obs. är för...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
15

Representerar du Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering?

På Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Medelhavet
  • Smårätter
  • Europeiskt
  • Husmanskost

Vilken typ av bar är Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering?

Vi har klassificerat Hornsgatans Kvarterskrog som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering?

Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Mellanklass ($$$).

Har Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering uteservering?

Ja, Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering lunch?

Ja, Hornsgatans Kvarterskrog har lunchserveringar.

Var ligger Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering?

Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering ligger på Hornsgatan 81, 117 26, Södermalm. I närheten ligger Hornsgatan. Närmsta tunnelbana är Zinkensdamm (ca 50m).