Recension av Hillenberg – av Sofie L.

Hillenberg

·

Det är 4 år sedan jag skrev min recension om Hillenberg och jag tycker nivån är lite bättre. Niklas Ekstedt har tagit över taktpinnen och det är högre nivå på maten, atmosfären är mysigare men tyvärr var servicen seg och ouppmärksam, förutom den supertrevliga hovmästaren. Vi tog bl a in den mest sålda rätten; pasta med svamp och tryffel och jag förstår varför den är toppsäljaren, den är supergod! Övriga tjejer tog tonfisksalladen på grönkål - mindre god. Rekommenderar helst Hillenberg för en snabb efterjobbet middag, man äter gott och går iallafall hem nöjd.
Efter en lång tid var vi så tillbaka på Hillenberg, vi vill ju att det ska vara bra men det brister alltid på nåt sätt. I går var väldigt tomt, vi kom vid 21 och det var ett fåtal bort med gäster. Servicen är fortfarande slö och bristfällig, maten är helt ok men inte mer än så. Ganska smaklös, dock är pastan fortfarande den bästa på menyn. Jag tog råbiffen som var faktiskt var god men till slut börjar den växa i munnen, klart man inte ska ta en hel, en förrättsstorlek hade passat bättre och smaken hade känts positivare.