Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Il Ponte

0,0
0 recensioner
Il Ponte

Precis intill vackra Hornsbergs Strand hittar du restaurang Il Ponte. Hit kommer du när du är sugen på en bit av Italien, närmare bestämt det italienska köket.

I hörnet där Nordenflychtsvägen möter Franzéngatan huserar kvartersrestaurangen Il Ponte. Trots sin rymliga storlek och sina stora fönster känns lokalen intim och personlig. På väggarna hittar man välbekanta italienska ansikten, frestande vinflaskor och handskrivna griffeltavlor. Den personliga känslan genomsyrar även servicen, som alltid har som främsta fokus att få sina gäster att känna sig som hemma.

Kommer du hit under lunchtid kommer du att mötas av en lunchmeny som ofta hämtar inspiration från svensk husmanskost. Utöver den kan du alltid beställa från à la carte-menyn som bjuder på pastarätter, fräscha sallader och pizza. Framåt kvällen dukar man fram kvällsmenyn där du kan välja bland specialiteter som fisk- och kötträtter och en mängd pizza och pasta – både traditionella italienska favoriter och "svenskifierade" varianter.

Läget vid vattnet lämpar sig perfekt för att ta med sig sin pizza ner till strandpromenaden en varm sommardag, eller slå sig ned på den soliga uteserveringen där det finns plats för alla. På Il Ponte är det lätt att bli stammis.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Il Ponte!

Användarbilder på Il Ponte

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild