Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Çok Hornsbergs strand

3,8
12 betyg
Redigera Çok Hornsbergs strand

Mahmut Sucakci, som sedan tidigare driver Lily's Burger med bland andra Joel Kinnaman, tycker att döner är det godaste som finns efter hamburgare. Därför har han vigt en hel restaurang åt den turkiska kebaben.

Vid Hornsbergs strand på Kungsholmen ligger den ambitiösa snabbmatsrestaurangen som serverar traditionell döner under parollen ”fine fast food” – ett mellanting mellan fine dining och fastfood. På Çok står råvarorna i centrum. Här görs döner på klassiskt vis, med kalv- och lammkött, och serveras med bröd och grönsaker. Du kan även låta dig frestas av bland annat turkisk pizza eller hemgjord baklava. Vid sidan om maten erbjuds till exempel mikrobryggt öl att skölja ner med.

I den färggranna lokalen samsas brokiga vintagestolar, bord av drivved och andra personliga inredningsdetaljer med kontinental känsla. Väggarna pryds av graffitikonst. Maten, den plockas upp vid disken, eller ”Çokomaten” som den även kallas. Här skickas både varmrätter och tillbehör ut på löpande band. På somrarna är det bara att slå sig ner på uteserveringen några steg från vattnet och äta sin döner i solen. Det går även att beställa takeaway.

Se även Çok Södermalm

Användarbilder på Çok Hornsbergs strand Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Çok Hornsbergs strand av Marcus C.
  • Bild från Çok Hornsbergs strand av Marcus C.
  • Bild från Çok Hornsbergs strand av Adam L.
  • Bild från Çok Hornsbergs strand av Charlotte A.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jan 2019

En ny modern tappning av kebab som föll mig precis i smaken. Jävligt najs, inte sådär översåsat och sunkigt som det tenderar att både se ut och smaka. Gillar hela grejen med att det serverades i en papperslåda istället för på en tråki... Visa hela »

17 mar 2021

Riktigt schysst lunch. Testade deras falloumi som är Stockholms första goda falafel enligt mig. Tog pommes till också som var direkt från fritösen! Grymt ställe helt enkelt. Blir nog en femma om besök nr2 är lika bra.

12 sep 2018 · Uppdaterad

Älskar dessa nya kvalitativa snabbmatskoncept som dyker upp här och där. Jag tog en Iskender, vilket var en kebab, som låg på uppskuret bröd, med tomatsås och brynt smör över hela och yoghurt vid sidan av. Som tillbehör serverades riktigt fina pom... Visa hela »

26 aug 2019

Det här är grymt! Iskender och Falloumi Skönt med uteserveringen (som övriga ställen) vid strandpromenaden och även fint avbrott mot stans hamburgarhets. Iskender och Falloumi på menyn är toppen

8 apr 2017

Grymt ställe och fantastisk mat! Lätt ett återbesök.

18 mar 2020

Det här är kebabens Fine Dining i Stockholm!!
Nybakt bröd, superkvalitet på köttet, samtliga tillbehör i världsklass, brynta smöret över det hela innan servering sätter en annan standard på snabbmat, värt att åka till hornsbergs... Visa hela »

19 dec 2019

Trevligt litet ställe, på somrarna är det lite hetsigt men jag förstår varför, annars deras iskender är tamam! 👍🏻

19 mar 2021

Riktig skit, restaurangen har krympt portionerna efter samarbete med Bolts rabatt. Välj en annan restaurang.

9 jul 2020

Alldeles för lite kött och små portioner. Vatten och bröd för 120kr inte värt det över huvud taget.

18 okt 2019

Fräshar variant av snabbmat och kebab.

En annorlunda kebab med mer smak och mer av en "kött" känsla.
Bra mat men men den saknar en touch. Iskenderna är väldigt mäktig. Döner kebab rullen var lite torr önska den var lite mer sås i... Visa hela »

30 dec 2021

16 dec 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.